Polisan arazisi için DAP Yapı ile anlaştı

Polisan, Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için DAP Yapı ile anlaştı.

Polisan arazisi için DAP Yapı ile anlaştı
Polisan arazisi için DAP Yapı ile anlaştı
GİRİŞ 09.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 09.03.2015 09:40

Polisan, Pendik’te yer alan arazisini en iyi biçimde değerlendirmek üzere dev bir işbirliğine imza attı. 

Pendik, İstanbul’un Anadolu yakasında, Gebze sanayi bölgesine yakınlığının yanı sıra pek çok iş ve alışveriş merkezinin açılmasıyla ekonomik anlamda kentin hızla gelişen ilçeleri arasında yer alıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı, E5 ve TEM bağlantı yolları ile bölgedeki ulaşım sistemlerinin her geçen gün gelişmesi, son olarak da Ankara’dan hareket eden Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın İstanbul’daki son durağı olması ilçeye ulaşımın rahatlıkla sağlanmasına neden oluyor. Pendik’te yer alan marina da ilçe turizmine büyük katkı sağlıyor. Ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda birbiri ardına hayata geçirilen projelerle Pendik,  “Yeni Yeşilköy” olmaya hazırlanıyor.

Polisan Holding, 1957 yılında temellerinin atıldığı İstanbul Kağıthane’deki arazisinde yapımı tamamlanan Z Ofis projesinde daha önce işbirliği yaptığı DAP Yapı ile Pendik arazisi için de anlaştı. İşbirliği çerçevesinde yaklaşık 175 dönüm alan içerisinde rezidans ve ofislerin yer aldığı, yatırımcıların ilgi odağı olacak bir proje gerçekleştirilecek.

Anlaşma, hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Polisan Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama ile de duyuruldu.

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, DAP Yapı ile daha önce Kağıthane’deki arazilerinde Z Ofis Projesi için işbirliği yaptıklarını hatırlatarak, burada elde ettikleri başarıyı Pendik’te gerçekleştirecekleri projede de tekrarlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Erol Mizrahi, projenin, Holdingin geleceğe yönelik aktiflerine yüksek bir katma değer sağlayacağını kaydetti.

Polisan’ın Pendik’teki arazisi, Sabiha Gökçen Havaalanı’na bitişik bir lokasyonda yer alıyor. Yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazi, TEM, E-5 ve sahil yoluna ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. “Yeni Yeşilköy” olmaya aday Pendik’te gayrimenkul yatırımcılarının büyük ilgisini çekiyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL