Samsun'a dev yatırım

Samsun'da, Rönesans Gayrimenkul Yatırım ve AGP ortaklığında faaliyet gösterecek Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yapımı tamamlandı.

Samsun'a dev yatırım
Samsun'a dev yatırım
GİRİŞ 27.03.2013 16:23 GÜNCELLEME 27.03.2013 16:27

Dev yatırımın açılışı, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak'ın da katılacağı törenle yarın yapılacak.

Samsun'un merkez Canik İlçesi'nde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde, 2012 yılının Nisan ayında yapımına başlanan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 yıl dolmadan açılışa hazır hale getirildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ve AGP'nin yatırım ortaklığıyla, yaklaşık 250 milyon TL yatırımla tamamlanan alışveriş ve yaşam merkezi, bölgenin en farklı ve ilgi çekici alışveriş merkezlerinden biri olacak.

Yerli ve yabancı 160 markaya ait mağazanın içinde bulunacağı dev alışveriş merkezinin yanısıra aynı kompleks içerisinde 5 yıldızlı bir otel de bulunuyor. Farklı konseptli merkez, sadece Samsun içerisinden değil, Karadeniz bölgesi ve tüm Türkiye'den de çok sayıda ziyaretçi çekmeyi hedefliyor. Proje ile şehir ekonomisi ve gelişimine büyük katkı sağlanacağı belirtildi. Toplamda 62 bin metrekarelik kullanılabilir alan ile Karadeniz'in en büyük AVM'si olan Piazza'nın içinde 160 mağaza, deniz manzarasına sahip cafe ve restoranlar, buz pisti, bowling salonu ve eğlence merkezleri ile dev bir marketin bulunduğu açıklandı. Alışveriş merkezinde yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği belirtildi. Aynı kompleks içerisinde yine Karadeniz manzaralı 5 yıldızlı otel yer alacak.



KAYNAK: DHA