Ülker ve Boyner Starcity AVM'yi satıyor

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan AVM'ye iki talip var.

Ülker ve Boyner Starcity AVM'yi satıyor
Ülker ve Boyner Starcity AVM'yi satıyor
GİRİŞ 14.08.2015 09:06 GÜNCELLEME 14.08.2015 09:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding ile Boyner Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. Yüzde 60’ı Murat Ülker’in başkanı olduğu Yıldız Holding’e, yüzde 40’ı Boyner Holding’e ait olan alışveriş merkezine 80 milyon euro değer biçildi.

46 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezine talip olan iki grup ise Rönesans ve Tahincioğlu. Rönesans Optimum, Kozzy ve Piazza, Tahincioğlu ise Palladium markalarıyla alışveriş merkezi yatırımı yaptı.

Boyner Holding’in geçen yıl yabancı fonlardan gelen teklifleri değerlendirerek hisselerini satacağı söylenmişti.

Boyner iddialar üzerine KAP’a, “Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin yüzde 40’ına sahip olduğu Starcity Alışveriş Merkezi’nin satışı ile ilgili olarak basında bazı haberler yer almıştır. Konuyla ilgili stratejik alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” açıklamasını yaptı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 8
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    tekin beye ben aynen katılıyorum
    Cevapla
  • kulke 8 yıl önce Şikayet Et
    iş yapmayan saçma sapan bi yer.alanin elinde patlar
    Cevapla
  • fgs 8 yıl önce Şikayet Et
    isabet olmuş
    Cevapla
  • tekin 8 yıl önce Şikayet Et
    milleti kandıran ülker grubuna destek yokkk.ürünlerini biz alıyoruz adamlar gidip şirketleri gavura satıyor.ortaklarını çapulcudan seçiyor.
    Cevapla
  • doktor 8 yıl önce Şikayet Et
    benim yazacağımı sen yazmışsın
    Cevapla
  • tebeşir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışındaki firmalar Ülker e satılınca kimsenin sesi çıkmıyor da Ülker satınca niye anormal oluyor. Hiç mi akletmezsiniz? Asıl milleti kandıran akılsızca yapılan, mesnetten yoksun eleştiri zihniyetidir.
    Cevapla
  • engin kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    alışveriş merkezlerinin sonu gelmiştir.vatandaş betondan kurulmak için sadece gezmeye gidiyor.ordaki dükkanların kiralarını karşılamaya güçleri yok.deniz bitti kara göründü..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle