Şikayet edilen o inşaat durdu!

15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağına rağmen inşaatı devam eden villaya belediye el attı.

Şikayet edilen o inşaat durdu!
Şikayet edilen o inşaat durdu!
GİRİŞ 24.06.2013 09:46 GÜNCELLEME 24.06.2013 09:46

Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Doğan Yayın Holding Başkanvekili Mehmet Ali Yalçındağ'a ait villa inşaatının 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağına rağmen devam ettiği haberinin Habertürk'te yayınlanmasının ardından Göltürkbükü Belediyesi harekete geçti.

Bodrum Göltürkbükü beldesi sınırları içinde bulunan Cennet Koyu'ndaki Mehmet Ali Yalçındağ'a ait villa inşaatının devam ettiği haberinin ardından belediyeye bağlı zabıta ekipleri inşaat alanında inceleme yaptıktan sonra iş makinelerinin çalışmasını durdurdu.

HABERİMİZ İHBAR SAYILDI

Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, olayın gazetemizde yayınlanmasının ardından zabıta ekiplerinin inşaat alanında inceleme başlattıklarını belirterek "İhbar olarak kabul ettiğimiz bu haberin ardından zabıta ekiplerimizi Cennet Koyu'nda bulunan inşaat alanına inceleme yapmaları için gönderdik. Şu anda orada yapılan çalışmalar durduruldu ve gerekli uyarılar yapıldı. Turizm sezonunda alınan kararlar gereği 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında hangi şartlarda ne tür çalışmalar yapılacağı belli. Bu anlamda iş makinelerinin kullanılmaması için gerekli uyarıyı yaptık" dedi. Belediye yetkilileri 180 liralık para cezasının ise yarın görüşüleceğini söyledi.