Ağaç kesen Aydın Doğan'ın kızına büyük şok!

Villalarını yaptırmak için yüzlerce ağaç kestirdiğini tespit eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın Bodrum'daki villalarının inşaatına durdurma kararı aldı.

Ağaç kesen Aydın Doğan'ın kızına büyük şok!
Ağaç kesen Aydın Doğan'ın kızına büyük şok!
GİRİŞ 29.06.2013 12:50 GÜNCELLEME 29.06.2013 12:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Star Gazetesi'ndeki habere göre; Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde arkeolojik ve doğal sit alanı ilan edilmiş mevkide inşa ettirdiği villa tipi evler için yüzlerce ağacı yok ettiği ortaya çıktı.

Bakanlık bu konuda çalışma başlatarak villaların çevreye zarar verdiği gerekçesiyle yapımını durdurdu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 32
  • Yasemin Ekşi 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezi eylemcilerini bekliyoruz.. Dahası olayları körüklemek için , kışkırtmak için elinden geleni yapan hürriyet gazetesinide (baş harfini büyük yazmak inanın içimden gelmiyor.Çünkü o gazete benim için cins isimden daha cins) bekliyoruz. Alalım sizi şöyle sahneye. Bilelim sizin bu konudaki görüşlerinizi.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    heveslenmeyin o kadar.. ona sinek vızıltısı gibi gelir, eliyle şöyle bir savuşturur ve o inşaatları bitirir. arkasında CHPli belediye var. sıkı mı karşı çıksın.bir de başkana taltif verilir biter.HELE İSTANBULU CHPYE KAPTIRIN DA, ŞU HİLTON ARAZİSİNDE İNŞAAT NASIL BAŞLIYOR, AĞAÇLAR NASIL KESİLİYOR GÖRÜN..görün de ders alın.o dersi almak için bebelerinizi imam hatibe değil, hukuka, siyasala vermeniz lazımdı..şimdi her tokat yiyişinizde bu lafımızı düşünün.
    Cevapla
  • hakan koc 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki... İyi ki çapulcu ayyaşlardan değilim..
    Cevapla
  • Hakan Karakoca 10 yıl önce Şikayet Et
    Acar İstanbul. Acar İstanbul 'u unutmamak lazım hala yıkılmayan lüks evleri. Ya da umarım bu işin sonu Acar İstanbul gibi olmaz manşetlerden restleşip sonra yıktırmamak ya da yıktıramamak gibi : )
    Cevapla
  • hasan sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR BU VATANIN SAHİPLERİ BUNLAR KESER HEMŞERİM KESER. taksimde kesilirse ne kadar çapulcu varsa toplanır....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle