Ağaoğlu: Başbakan'ın bunu bilmesi gerekirdi

İş yaşamının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu, Gezi Parkı eylemleri sürecinde birbiri ardına sert açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Ağaoğlu: Başbakan'ın bunu bilmesi gerekirdi
Ağaoğlu: Başbakan'ın bunu bilmesi gerekirdi
GİRİŞ 10.07.2013 06:41 GÜNCELLEME 10.07.2013 11:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İnşaat sektörünün öncü isimlerinden Ali Ağaoğlu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası programında Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in konuğu oldu. 

Gezi Parkı'nda yaşananları 'Talihsiz bir olay' olarak nitelendiren Ağaoğlu, Erdoğan'ın o günlerde daha sakin bir tavır takınmasını beklediğini söyledi ve ekledi:

"Sayın Başbakan'ın bu tür konularda olayların çarpıtılabileceğini bilmesi gerekirdi."

SAF VE TEMİZ TEPKİLERİ KULLANILDI

"Gerçekten çok talihsiz bir olay, İnsanların doğaya sahip çıkması ve demokratik tepkilerinin ortaya koyması benim için çok önemli. Benim de gençliğin Gezi Parkı'nda geçti. Olay oradaki parkın ve ağacın oradan kaldırılması olayı değildi. Olay sosyal medyada çarpıtıldı. İnsanların kentine sahip çıkması son derece demkoratik. Ancak bu temiz duygular yanlış yönlendirildi. 

FAİZ LOBİSİ DEVREDE Mİ?

Bu konuda emniyetin ve istihbaratın raporları var. Türkiye her zaman siyasi adımların ardından ekonomik adımlar atmıştır. Türkiye ekonomisi 3-4 kat büyütmüştür. Ben Türkiye'den daha güçlü bir devlet olmasını istemem. Türkiye'nin de çok güçlü olmasını istemeyenler var. Türkiye'nin ekonomik başarısı bölgeseler güç olma yolunda ciddi mesajeler katetti.

YORUMLAR 29
  • Ibrahim yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Sorunda bu zaten Agaoglu. Sayin Basbabakan okadar cok sey biliyorki senin bildiklerinden kat kat fazla, onun icin senin ona bir akil verme gibi lüksünde yok, haddini bil sana verilen görevi yap, baska isede karisma, yoksaki kördügüm olursun..
    Cevapla
  • Sergehei Atanov 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayin,Agaoglu. Ben size acizane derimki hesablarinizi iyin yapin yanlis ata oynuyorsunuz.Biz bu oyunlari yutmayiz.Sizin konumuzda ki biri bu hatayi yapmaz.Hele hele Karadeniz;li ise !!!!Dune kadar ormani kesip at ustunde villalar yapacaktiniz oyununuz bozulmasaydi!Simdi cevrecimi oldunuz !Masaallah.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    lan çadırda kalırım, bu adamdan ev almam !. böyle inşaatçılardan korkulur !
    Cevapla
  • fatih pınar 10 yıl önce Şikayet Et
    fazla para fazla cesaret.... yine üzerine fazla para almışsın ali ,abartma diyorum, sana zarar veriyor bak .
    Cevapla
  • sadet oğuz 10 yıl önce Şikayet Et
    hadibe . bir iki tv de reklama çıkınca kendini ne sandın gari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle