Askeri alanlar imara açılacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehir içerisindeki kışlaların taşınmasına ilişkin herhangi bir adım atılmadığını söyledi. Bakan Bayraktar, askeri alanların imara açılmayacağını kaydetti.

Askeri alanlar imara açılacak mı?
Askeri alanlar imara açılacak mı?
GİRİŞ 13.08.2013 17:37 GÜNCELLEME 13.08.2013 17:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep'e geldi. Gaziantep Havalimanı'nda Vali Vekili Mevlüt Kurban, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi Projesi'ni inceledi. Bakan Bayraktar, daha sonra üstü açık otobüse binerek aynı bölgede yapımı süren diğer konut projelerini inceledi, örnek daireyi gezdi.

Bakan Bayraktar, büyük kentlerdeki askeri bölgelerin şehir dışına taşınacağı yönünde medyada haberler çıktığını ancak bu yönde herhangi bir adım atılmadığını ifade etti. Bayraktar, "Biz de duyduk bu haberi. Ama bir kaynağı yok bu haberin. Askerler, kendi alanlarını rehabilite etmek, modernize etmek, daha güzel kullanışlı hale getirmek istiyorlar. Orada bunların bazıları, şehir merkezleri sıkışanlarının bazılarını park yaparak şehir dışına çıkma noktasında böyle zaman zaman görüşülüyor. Ama henüz böyle bir adım yok. İmara açılacağı şeklinde söylentiler duyuluyor, buraların imara açılacağı şeklindeki laflara inanmayın" diye konuştu.

Bakan Bayraktar, beraberindekilerle daha sonra Şahinbey Belediyesi'ni ziyaret etti.

YORUMLAR 1
  • Alberto Monetti 10 yıl önce Şikayet Et
    adını taihe yazdır. sayın bakan ankaradaki kıslaları sehir dsına tası ve o alanlrı yesil alan park yap adın tarihe yazılsın. mesla tandogandaki ankara universitesinin yanındaki kıslşayı universiteye bırak.ama yesil alan olsun cogu yeri. Mamak muhabere etimesgut taki zırhlı birlikleri.
    Cevapla