Bakan açıkladı! Köprüde hayati risk oluştu

İstanbul Anadolu Yakası'nda döküm alanı bulamadıkları gerekçesiyle 2 bin hafriyatçının gerçekleştirdiği eylem hakkında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

Bakan açıkladı! Köprüde hayati risk oluştu
Bakan açıkladı! Köprüde hayati risk oluştu
GİRİŞ 20.09.2013 13:08 GÜNCELLEME 20.09.2013 16:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Hafriyat kamyonlarının geçişi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde risk oluştuğunu söyleyen Bakan Yıldırım, salınımın sınırlar içerisinde olduğunu belirtti.

Bakan Yıldırım şu şekilde konuştu: "Hafriyat kamyonlarının gelişigüzel yarış arabası gibi köprüye girmesi ve tamamının ağır araç olması ciddi risk oluşturur. Dün yaşanan olay bunlardan birisidir. Salınım sınırlar içerisinde olmuştur. Kısa sürmüştür. Ama bu bize bir işaret vermiştir. Kontrolsüz girişlerin engellenmesi lazım Protesto demokratik bir haktır. Ama başkalarının hayatını riske sokmak haksızlıktır."

YORUMLAR 28
  • ali celik 10 yıl önce Şikayet Et
    Hasar varsa kamyonculara ödetilsin. Sorumsuca yapılan eylemin cezasını çeksinler böyle saçmalık mı zararı onlar versin diğer vatandaşlar ödesin.
    Cevapla
  • Efe Kaan 10 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirsizlik. Sayın Bakanın açıklamasını okudum, çok yerinde Şimdi bu eylem yapanlar hiç mi düşünmüyor biz bu köprünün üstünde bu kadar araç ağırlıktan köprüye bir şey olurmu diye yada bu kadar kamyonun geldiği görülüyorsa niye köprüye girmeden engellenmiyor.
    Cevapla
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    bir yorumcu arkadaş tırlar kamyonlar türkiyenin yükünü çekiyor demiş. şimdi bunun adınada hizmet derler,bedavamı çekiyormuş bu tırlar kamyonlar bu yükleri.çekiyorsa parası için yapmıyormu.veya ne biliyim bir firma atıyorum 50.hizmet yılını kutlar,sanırsınız 50 senedir bedavadan iş yapıyor.devlet bile yaptığının karşılığını paşa paşa vergilerle alıyor.bırakın bu ucuz lafları.
    Cevapla
  • adnan özbaylar 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir akıllı aranıyor... 10 tane adam yürüyüş yapınca gaz ve su ile dağıtanlar ,nasıl oluyorda bu yüklü kamyonları o köprüye sokuyorlar..Daha köprüye gelmeden durdurursunuz başka bir yöne yönlendirirsiniz..Yada 5 dakika aralıklarla köprüden geçmelerine izin verirsiniz..Beklesinler bir gün o yolda akılları başına gelsin..Ama bunları önceden düşünebilecek vede uygulayabilecek 'AKİL' yöneticiler aranıyor..AKİL toplumumuzda var Allah'a şükür de İdari kadromuzda malesef yokkk...
    Cevapla
  • Cenk ERENOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    az kalsın.... Geçen gün bir petrol tankeri beni ve ailemi az kalsın öldürüyordu. Eşimin ısrarına rağmen kavga için o kadar bastım adama yetişemedim. İnanın silahım olsa kullanmaktan zerre kadar çekinmezdim. Plakasını alıp şirketine şikayet ettim. Bir şey çıkar mı bilmem. Tüm kamyonlara kamera kaydı olmalı, haydut ruhlu şöförler tespit edilip ömür boyu ehliyetleri geri alınmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle