Bakan Bayraktar özür diledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Partili eski vekil Kemalettin Göktaş'la yaşadığı tartışmayla ilgili özür diledi.

Bakan Bayraktar özür diledi
Bakan Bayraktar özür diledi
GİRİŞ 04.12.2013 21:37 GÜNCELLEME 05.12.2013 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden "Cumhurbaşkanımızın Trabzon'da karşılanması sırasında eski bir milletvekiliyle aramda geçen tatsız olaydan ötürü halkımızdan özür diliyorum" açıklaması yaptı.

YORUMLAR 2
  • Ö.Armağan 10 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem kardeşe. Valla Muharrem kardeş senin mensubu olduğun din senin yaptığın yorumu kabul etmiyor.Mevki ya da makamın öneminin ne olduğuyla ilgili Allah Rasulünden ve onun ashabından yığınla örnek var.Tartışmanın ne olduğunu bile bilmeden bir de "hele ki devletin bakanına" tabirini kullanarak ne kadar statükocu bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koymuşsun.Başlık olarak kullandığın besmelenin anlamını düşün sonra oraya yaz Muharrem Tosun.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. helal olsuın bakanımıza ne varki bakanımızın bu şekilde devlet terbiyesi karşısında devletin bakanına saygısıslık eden heleki protokolde bu terbiyesizliyi yapan şahısın partiden ihraç edilmesi gerekmekdedin seçmenin talebi beklentisi gereğini bekleriz
    Cevapla