Beylikdüzü'nde rekabet artıyor

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Beylikdüzü'nde rekabetin yoğunlaştığını belirterek, “Beylikdüzü A sınıfına doğru ilerliyor. Özellikle sahil kesimindeki projeler hızlı satılıyor” dedi.

Beylikdüzü'nde rekabet artıyor
Beylikdüzü'nde rekabet artıyor
GİRİŞ 10.12.2013 12:19 GÜNCELLEME 10.12.2013 12:19

Beylikdüzü'nde 1.500 dairelik stoku son 6 ayda çok hızlı sattıklarını belirten Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, yatırımcıların Beylikdüzü'ne ilgisinin arttığını ve ellerinde sadece 100 daire kaldığını söyledi. Bölgede Liv Yapı ve 3S Kale işbirliğiyle yeni bir projeye daha başladıklarına dikkat çeken Gül şöyle konuştu: “Beylikdüzü'nde rekabet yoğunlaştı. Burası A sınıfına doğru ilerliyor. Özellikle sahil kesimindeki projeler hızlı satılıyor, yatırımcıların son dönem yeni tercihi Beylikdüzü.”

Evler şimdiden kazandırdı

Yeni proje Kalekent ismiyle yükseliyor. Metin Gül lansmandan bu yana geçen iki aylık sürede yüzde 30 satış yapılırken, prim oranının da yüzde 10'u bulduğunu söyledi. Metrekare fiyatı 2 bin 500 lira olan projede fiyatlar 2 bin 900 lira seviyesine geldi. Daireler 2015 yılında her şeyiyle tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Şirket ortakları yatırımcıya en az yüzde 50 prim kazandıracakları konusunda bir hayli iddialı görünüyor.

Satış ofisi açıldı

Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, proje kapsamında 2 bin metrekarelik alana satış ofisini inşa ettiklerini kay-detti.

İstanbul'un en büyük satış ofislerinden birini inşa ettiklerini dile getiren Aydın, “2+1 ve 3+1 örnek dairelerimizi de satış ofisimizin alt katında konumlandırdık. Çocuklu aile ziyaretleri için satış ofisinin alt katında bir çocuk oyun alanı yaptık. Satışlarımızın yarısını maketsiz ve satış ofisi olmadan yapmıştık, satış ofisiyle birlikte satışların daha da artacağını düşünüyoruz. Yabancılardan da ilgi görüyoruz. Hem yerli hem yabancı müşteri tarafından ilgi bu hızla devam ederse 2014 yılının son aylarına doğru tüm dairelerin satışını gerçekleştirmeyi ön görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kale güven verdi

Ara­zi sa­hi­bi 3S Ka­le­'nin Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­si Mev­lüt Alp Gü­rün, Ka­le mar­ka­sı­nın pro­je­nin hız­lı sa­tı­şın­da et­ki­li ol­du­ğu­nu ak­tar­dı. Gü­rün, Ka­le­'nin çe­şit­li ar­sa stok­la­rı ol­du­ğu­nu da be­lir­te­rek, bu ar­sa­lar­da ye­ni pro­je­ler de ge­liş­ti­ri­le­bi­le­ce­ği­ni ifa­de et­ti.