Devler bu fuarda buluşacak!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, 11- 14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes'de düzenlenecek.

Devler bu fuarda buluşacak!
Devler bu fuarda buluşacak!
GİRİŞ 20.12.2013 12:22 GÜNCELLEME 20.12.2013 12:22

Fuara katılan şirketler, sektör ve dev projelerle ilgili net bir bakış açısı kazanma şansı ve gelecekteki ortaklarıyla buluşma imkanı yakalayacak.

Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul ve ticaret fuarı olan MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl Türkiye'den 28 markanın stant, 698 kişinin ise münferit olarak katıldığı fuara katılım için kayıtlar başladı.

MIPIM 2014'e stant ile katılmak üzere ilk kayıt yaptıranlar; Viatrans, Esas Gayrimenkul  Öncüoğlu + ACP Mimarlık, Yorum İnşaat, IMS Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Gayabank, Mimarlar Workshop , Proplan Proje Yönetim,  Nef, Karaoğlu-DS Mimarlık. Fuar gayrimenkul sektörün projelerinin tüm dünyaya tanıtılması ve uluslararası arenada yer almak isteyen markaların önemli ortaklıklara imza atmasına olanak tanıması sebebiyle önemli bir platform. MIPIM dünyadaki trendleri takip edebilmek, dünya pazarındaki oyuncuların tanınması ve network sağlanması adına da büyük fırsat yaratıyor.

Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2 yıl üst üste tek ''Onur Ülke'' seçilen Türkiye, MIPIM'de katılımcı sayısıyla ilk 10 ülke arasına girmişti. Türkiye bu sene de Rusya ve Brezilya ile birlikte Onur Ülke olarak fuarda yer alacak.

MIPIM'de Türkiye'ye özel hazırlanacak çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik oturumlar düzenlenecek ve hızla gelişen ülkemizin, yabancı yatırımcılar için sunduğu fırsatlar ortaya konacak. Devlet adamları, gayrimenkul sektörünün önemli isimleri ve uzmanlar, gerçekleşecek oturumlarda "Neden Türkiye'ye yatırım yapmalı" sorusunun yanıtlarını ortaya koyarken, Türkiye gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini eşit bir alanda uluslararası bir platformda tanıtma şansı yakalayacak.

KAYNAK: EMLAKOFİS