TAV kurumsal yönetimde dört yıldır zirvede

TAV Havalimanları, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen ödüllerde en yüksek kurumsal yönetim derecelendirme notuna sahip ikinci şirket oldu.

TAV kurumsal yönetimde dört yıldır zirvede
TAV kurumsal yönetimde dört yıldır zirvede
GİRİŞ 15.01.2014 13:39 GÜNCELLEME 15.01.2014 13:39

TAV, Borsa İstanbul (BİST) Kurumsal Yönetim Endeksi'nde 2013'te ikinci sırada yer aldı. Ödül töreni Sabancı Center'da gerçekleşen Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında düzenlendi.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "TAV Havalimanları, kuruluşundan bu yana şeffaflık, adillik, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkeleri üzerine kurulan kurumsal yönetim anlayışına sahip. TAV olarak 2013 yılında beşinci kez değerlendirmeye tabi tutulan kurumsal yönetim notumuzu daha yukarıya taşıyabiliyor olmamız, kurumsal yönetim anlamında sürdürülebilir bir yapıya ve bilince sahip olduğumuzun açık bir göstergesidir. Ülkemize, paydaşlarımıza, çalışanlarımıza ve tüm menfaat sahiplerimize daha güvenli ve öngörülebilir bir gelecek yaratabilmenin uğraşı içerisinde olan TAV için, kurumsal yönetim anlayışı uyulması gereken zorunluluklardan öte, sahiplenilmesi ve özümsenmesi gereken bir değerler bütünü ve kurum kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olarak kalmaya devam edecektir. TKYD'ye, bu konuda farkındalık yaratmak üzere sürdürdüğü çabalar nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL