Torun Tower DenizBank'ın merkezi oluyor

Türk bankacılık sektörünün en başarılı kurumları arasında yer alan DenizBank, genel merkezini Torun Tower'a taşıyor.

Torun Tower DenizBank'ın merkezi oluyor
Torun Tower DenizBank'ın merkezi oluyor
GİRİŞ 06.02.2014 15:39 GÜNCELLEME 06.02.2014 15:39

Torunlar GYO'nun, iş dünyasının merkezi Esentepe'de hayata geçirdiği, 39 kat ve kapalı alanı 106.000 m2den oluşan Torun Tower ofis projesi, Denizbank'ın yeni adresi olacak. 6 Şubat 2014, Perşembe günü gerçekleştirilen imza törenine, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ile banka yetkilileri katıldı. Türkiye'nin en büyük m2lik ofis kiralamasına imza atılan sözleşme kapsamında, 4 katı Torunlar'ın kullanımına bırakılan binanın geri kalan kısmı DenizBank'ın 8 ayrı binadaki faaliyetlerini 10 yıllık süreyle tek bir çatı altında toplayacak.

Kiralamaya ilişkin görüşlerini dile getiren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun; "Torun Tower'ı mimari estetik ve fonksiyonelliğiyle, A sınıfı ofis standartlarının ötesine geçen özellikleriyle iş dünyasına yakışır bir proje olarak tasarladık ve hayata geçirdik. Bugün imzalarını attığımız kira sözleşmesi şirketimiz ve gayrimenkul sektörü açısından farklı kazanımları beraberinde getiren bir başarının göstergesidir. Bu anlaşma ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük ofis kiralamasıdır. Bu anlamlı işbirliğinin öncelikle 75 yılı aşkın Torunlar deneyimi ile Türk bankacılık sektörünün en önemli finans kurumları arasında yer alan DenizBank ve çalışanlarına, ülkemize ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş projenin kendisini de çok heyecanlandırdığını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti; "Kuruluşumuzdan bu yana Esentepe'de bulunan Genel Müdürlük binamızın hemen karşısında, Türkiye'nin en prestijli ofis yaşam alanlarından birisini sunan Torun Tower'a taşınmamız hepimiz için yeni bir başlangıç. İstanbul'un harikulade şehir siluetine hâkim olan yeni binamız, markamızın kurumsal gücüne de katkı sağlayacak. Torun Tower projesi kapsamında Türkiye'nin en büyük ofis kiralamasını hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Her iki kurumu aynı binada bir araya getiren bu değerli anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İnşaatı Aralık 2011'de başlayan ve 2014 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanan Torun Tower ofis katları yönetimi DenizBank tarafından gerçekleştirilecek.

KAYNAK: EMLAKOFİS