Ağaoğlu'na Körfez'den özel davet

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Körfez Ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor.

Ağaoğlu'na Körfez'den özel davet
Ağaoğlu'na Körfez'den özel davet
GİRİŞ 08.04.2014 09:23 GÜNCELLEME 08.04.2014 09:23

Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

Suudi Arabistan'da Dammam, Cidde, Mekke ve Riyad'a giden Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ali Ağaoğlu ziyaretlerini şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibi ile gerçekleştirdi. Yoğun ilgi ile karşılanan Ağaoğlu "Kurduğumuz ilişkileri güçlendirmek için Suudi Arabistan'a bir ziyaret daha gerçekleştirdik. Uzun süredir yaptığımız uluslararası tanıtım faaliyetlerinin sonucunu alıyoruz. Bölgenin yatırımcıları ısrarla bizi davet ediyor. İşbirliği konusunda verimli görüşmeler yapıyoruz. Ağaoğlu markasının burada gördüğü ilgiden çok memnunum" dedi.

2012 yılında Mütekabiliyet Yasası ile yabancı ülke vatandaşlarına gayrimenkul satışına olanak tanınmasının ardından Ağaoğlu, Maslak 1453 Projesi'nden tek kalemde 200 milyon dolarlık satış gerçekleştirmişti. Suudi Arabistanlı iş adamı Ehsaad Fareed Abduljawad'ın yaptığı alım bugüne kadar tek kalemde gerçekleştirilen en büyük hacimli gayrimenkul satışı olmuştu.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL