Ericsson çalışanlarına özel uydu ofis

Ericsson Türkiye, günümüzün dinamik yaşam ve çalışma tarzına uygun yeni ofis sistemine geçti.

Ericsson çalışanlarına özel uydu ofis
Ericsson çalışanlarına özel uydu ofis
GİRİŞ 25.04.2014 09:36 GÜNCELLEME 25.04.2014 09:36

Dünyadaki yeni çalışma biçimini simgeleyen özel uydu ofislere Türkiye'de de ilgi artıyor.

100 yılı aşkın süredir Türkiye'de hizmet veren Ericsson Türkiye, Arjantin menşeli Urban Station ile anlaşarak, mobil çalışanları için Buyaka Ümraniye'de uydu ofis açtı.

800 kişilik çalışan kadrosuyla Ericsson Türkiye, özel olarak tasarlanan 80 kişilik bu ofisle müşterilerine daha yakın olurken, çalışanlar dinamizm ve mobiliteyi bir araya getiren daha rahat bir ortamda çalışabilecek.

Uydu ofisler, farklı şirketlerin bünyelerindeki bütün satış ekiplerinin ve sahada çalışması gereken tüm profesyoneller için şehir içinde kendilerine en uygun lokasyondaki Urban Station şubesini kullanma imkanı sağlıyor. Uydu ofis, Ericsson çalışanlarına sağladığı özel kart ile ister açık alanda ister ayrılacak özel alanda çalışma fırsatı sunuyor. Renkli, canlı ve keyifli bir ortamda çalışmanın insanlara enerji verdiği düşüncesinden hareketle tasarlanan bu ofiste Ericsson çalışınlarının kendilerine ayrılan bölümler, özel aydınlatmalar, toplantı odaları ve özel konuşmaya olanak veren telefon klübeleri ile birlikte günlük iş hayatlarını daha keyifli hale getirmesi amaçlanıyor.

Ericsson Türkiye İK Direktörü Burak Bakkaloğlu, Urban Station konseptinin birçok ülkede popüler hale geldiğini ve Türkiye'de ise Ericsson için kapsamlı bir ofis hazırladıklarını ileterek şöyle devam etti:

"Bizim önceliğimiz, çalışanlarımıza daha rahat çalışabilecekleri ve müşterimize yakın olabilecekleri olanaklar sunmak. Yenilikçiliği çalıştığımız ortamların her detayında görmemiz, bunu hayatımıza entegre etmemizi kolaylaştırıyor. Bu yüzden bu olanakları bize sağlayabilen, ayrıca ofis yönetimini de çok iyi yapan Urban Station ile ortaklığı seçtik. Böylece ana işimize ve müşterilerimize daha iyi odaklanabiliyoruz. Uydu ofisimizi Anadolu yakasında açmamızın nedeni ise çalışanlarımızın yarısından çoğunun bu yakada oturuyor olması. Çalışanlarımızın trafikte geçirdikleri vakit ve kaybettikleri enerjiyi de böylece en aza indirgemek istedik."
Urban Station Genel Müdürü Gökhan Beydoğan, Arjantin kökenli markaları ve ödüllü konseptleriyle Urban Station ile çalışmayı farklı noktaya taşıdıklarının farkında olduğunu belirterek şunları ekledi: "Ofisinize rakibiz artık! Modern insan yaşamında özellikle de çalışan kitlenin birim zamanı daha değerli hale geldikçe, teknolojik gelişmeler de mobil çalışabilmeye imkan verdikçe Ericsson gibi vizyon sahibi firmalar çalışanlarına istedikleri yerden çalışabilme özgürlüğünü sağlıyor. Urban Station girişimciler, freelancerlar, serbest meslek sahipleri kadar kurumların çalışanlarının da mobil çalıştığını hatta en sabit düşünülebilecek departman çalışanlarının bile uzaktan çalışabileceğini hatırlatmış oluyor. Bir yandan evden çalışmanın zorluklarının da üstesinden gelmiş oluyor. Pijamaya, kanepeye hatta TV'ye uzak ama bir yandan da farklı eğlenceli bir mekandan, mobil çalışabilmeyi disipline ediyor Urban Station."

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL