Fikirtepe'de görenleri şaşırtan ev!

İstanbul Fikirtepe bölgesinde yer alan 31 dönümlük arazide gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi iddiaya göre arazinin ortasındaki apartmanını boşaltan ancak firmayla pazarlığı sürdüren mülk sahibine takıldı.

Fikirtepe'de görenleri şaşırtan ev!
Fikirtepe'de görenleri şaşırtan ev!
GİRİŞ 04.05.2014 09:37 GÜNCELLEME 05.05.2014 00:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Elektrik, su kesik. Aylar önce boşaltılan apartman koskaca arazinin ortasında yalnız başına duruyor.

Komşuları da Fikirtepe'deki bu arazide yeni bir proje gerçekleştirecek olan firma da iddiaya göre ev sahibi A.D.'yi bekliyor.

A.D., "Artık bu ada ve tüm bölgede sorun çözülsün istiyoruz. Elektrik, su kesildiği için aylar önce evi boşattık. Üstüne bir de anlaşma yapmadığım için telefonla taciz edenler oldu. Ben firmadan net bir anlaşma ve teminat istedim. Açgözlülük ya da fazla para isteme gibi bir durum yok. Zaten kısa sürede arsada konut yapacak firma ile el sıkışırız" diyor.

YORUMLAR 9
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    ev sahıbı. arkadaşlar hep ev sahibini kınıyorsunuz ama , şunuda bir duşunelim 3-4 katlı bir apartmanda birer dairesi olanlar dairesini yenilemek için vermek isteyebilir ,çünkü zaten mustakil binada dairesi vardır ama ,birde duşunun bir kişinin 4 katlı 120 metre kare mustakil evi vardır ,bu kişi isteyerek vermek istemez mecbur kalır o ayrı ,dış kapı anahtarı kendinde olan bir mustakil evle apartman da olan bir daire aynı değil dır ustelik şimdi mutaitlerın yaptığı daireler 70-80 metre kare ,mustakil bir evin değeri ile apartmanda bir dairenın değeri kiyas bile edilemez,ben de şahsen ihtiyacım olmaz sa mustakil bir evi her ne olursa olsun apartman daireleriyle değişmem,
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . ibretlik bir olay yükleniçi firma 2. yıllık magduriyeti söz konusu olması yetmezken anlaşma yapanların hali yazık . bu yapılan adı zulumdur yapanda zalimdir.
    Cevapla
  • abdurrahman 9 yıl önce Şikayet Et
    kemal sunal bu gibilere örnek olmuş. Kemal sunal ı bu yüzden hiç sevmedim.. toplumu bölmek için elinden geleni yaptı işine geldiğinde vatandaşımıza üçkağıtçı ikiyüzlü dedi, işine gelmeyince hak dedi.., yine işine geldiğinde hükümet kötü dedi işine gelmeyince vatandaş karaborsa yapıyor dedi.. insan bencil olmamalı hak denince başkalarının hakkı da düşünülmeli.
    Cevapla
  • xmistix 9 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden konuşmayın. Ben Fikirtepe'de yaşıyorum. Burada müteahhit projeyi yapmak için bütün mülk sahipleriyle anlaşmak zorunda. herkesle aynı sözleşmeyi yaptı, ama bu mülk sahibi fazladan avanta para istiyor hakkı olmadan. orada evleri yıkılan insanları da mağdur ediyor. Bilerek sonuna kadar imza atmadı ki, müteaahhit bu avantayı ona versin. Fikirtepe'de her adada bu tür birkaç kışı var haksız yere para isteyen. istedikleri avanta paralar da öyle 3-5 kuruş değil, kimisi fazladan daire istiyor, kimisi dükkan, kimisi de 1-2 milyon Tl ye varan paralar. Bu adamların imza atan diğer mülk sahiplerinden ne üstünlükleri var. Sözde uyanıklık yapıyorlar. Vermek istemedikleri binalarının hiç biri de imarlı değil, hepsi belediyede arsa görünüyor.
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE DURUMLARDA İNAT ETMEMELİ VE NORMAL RAYİÇTEN YER VERİLMELİ. Kazanç; avantadan, levantadan, şans, imar çıktıdan, yol geçtiden olmamalı. Olacak olan kazanç devletin olmalı, vergi olarak almalı. Ne satan nede büyük projeyi yapan kazanmamalı, normal kazanmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle