ESİNDER iddialı: İstanbul'un TOKİ'si olacağız

ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör ve Esenler Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Sezayi Köse, ESİNDER Yapı A.Ş.'yi ziyarette bulunarak yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

ESİNDER iddialı: İstanbul'un TOKİ'si olacağız
ESİNDER iddialı: İstanbul'un TOKİ'si olacağız
GİRİŞ 13.05.2014 15:36 GÜNCELLEME 13.05.2014 15:36

Ziyarette ESİNDER Yapı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, İstanbul'un TOKİ'si olmayı amaçladıklarını söyledi.

Esenler Belediyesi Şirketi ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör, ESİNDER Yapı A.Ş.'yi ziyarette bulunarak, ESİNDER tarafından ilçede yürütülen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi aldı.

ESİNDER Yapı A.Ş. Genel Merkezi'nde yapılan görüşmede, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, Başkan Yardımcısı Dursun Aksoy, ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör ve ekibi ile Esenler Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Sezayi Köse hazır bulundu.

550 HAK SAHİBİNİN EVİNİ YENİLİYORUZ

Esenler'de ada bazında ve yerinde dönüşümle şu ana kadar yaklaşık 550 hak sahibinin bazılarının evlerini yenilediklerini, bazılarının ise evlerini yenileyeceklerini belirten ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, "Esenlerli müteahhitler olarak biz bu şehrin dönüşmesine ve insanlarımızın güvenli konutlara taşınmasına katkı sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Taşın altına parmağımızı değil, tüm vücudumuzu koyduk. Bu konuda bize katkı sunan, destek olan, yol gösteren her kişi ve kuruma teşekkür ediyoruz" dedi.

"OLMAZ"LARI BAŞARDIK

ESİNDER olarak Esenler'de "olmaz" denilen işleri başardıklarını belirten Başkan Özkan Ercan, "Bizler 2 sene önce Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu'nun öncülüğünde bu şirketi kurmaya başladığımızda bizlere bazı kesimler bu işi başaramayacağımızı, bu işin üstesinden gelemeyeceğimizi söylemişlerdi. Ama şimdi bu kişiler bizleri gelip tebrik ediyorlar. Bizler gerek Esenler'de, gerek İstanbul'da olmaz denilen işleri başarmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL'UN TOKİSİ OLACAĞIZ

ESİNDER Yapı olarak başarılı işlerin altına imzalarını atacaklarını belirten Başkan Özkan Ercan, "Şu anda Esenler'de 25-30 adet şantiyemiz mevcut. Bizler sadece Esenler ile kalmayıp İstanbul'un dönüşümüne de katkı sunuyoruz. Zeytinburnu'nda, Bahçelievler'de, Avcılar'da daha bir çok yerde şantiyelerimiz mevcut. Bu şantiyeleri daha da arttırıp, İstanbul'un TOKİ'si olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

ÇOK BAŞARILI BULUYORUM

ESİNDER Yapı'yı çok başarılı bulduğunu ve bir çok başarılı işe imza attığını belirten, ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör de, "ESİNDER Yapı A.Ş.'nin Esenler'de yaptığı işleri yakından takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Müteahhitleri şirket çatısı altında toplayıp böyle güzel işler yapmak zor bir iştir. ESİNDER Yapı, Özkan Ercan öncülüğünde bu işi başarmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.