Ay'ın toprak ağası bir Türk çıktı!

Ay'da en fazla toprak sahibi olan ilk 10 kişiyi açıkladı ve bu 10 kişinin arasında 1 Türk bulunuyor.

Ay'ın toprak ağası bir Türk çıktı!
Ay'ın toprak ağası bir Türk çıktı!
GİRİŞ 23.07.2014 10:59 GÜNCELLEME 23.07.2014 16:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

 Lunarregistry.com (Ay'ın toprak kayıtları ve Ay vakfı)'un  ''Emre Özerginli'' 6.Sıradan listeye girmiş ve Jennifer Lopez, Donald Trump, Paris Hilton, Richard Branson gibi isimleri geride bırakmış oldu.

Emre Özerginli hakkında fazla bilgi sahibi değiliz, sadece Moon-Star Limunary adlı aracı şirketin sahibi vede Ay'da arsa satan çeşitli şirketler ile çalıştığını biliniyor. Bunun yanında yurtdışında bilim ve teknoloji dergilerine vede portallara çeşitli beyanatlar vermesiyle adından söz ettirdi.

Özellikle yer altından çıkabilecek değerli madenler, minareller ve Ay'ın A.B.D'nin eyaleti olması gerektiği konusunda.

 Emre Özeginli'nin ardından zirveye doğru 630.000 dönüm ile Tom Cruıse, 700.000 dönüm ile Bill Gates, 880.000 dönüm ile eski A.B.D başkanı George H.W.Bush, 1.000.000 dönüm ile ünlü Rus iş adamı Roman Abramoviç, listenin zirvesinde ise 1.500.000 dönüm ile iş adamı David M.Rothschild bulunuyor.

Peki nasıl olabiliyor da Ay'da arsa sahibi olunabiliyor?

Bilimsel ve hukuksal bir dayanğı var mı işte yapılan açıklama;

Amerikalı bir avukat olan Dennis Hope, 1980 yılında Birleşmiş Milletler Uzay Antlaşması yasasındaki bir boşluğu fark ederek, Ay'ı kendi üzerine tescil ettirdi. Yasada hiçbir ülkenin uzaydaki bir gezegen üzerinde hak iddia edemeyeceği yazıyordu. Hope bu maddeye dayanarak; ülkelerin gezegenler üzerinde herhangi bir hak iddia edemeyeceği, ancak şahısların toprak satın almasında herhangi bir kısıtlayıcı madde olmadığını farketti ve Ay'ı kendi adına tescil ettirdi ardından Beyaz Saray'a, Kremlin'e ve birleşmiş milletlere bir mektup yazıp Ay'ın artık kendi tescilinde olduğunu bildirdi hatta belgelerini ve kendi hazırladığı tapu örneğini de gönderdi olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıt gelmeyince de kanuni süreç başlamış oldu ve Ay'ı kendi üzerine tescil ettirdi. Hope Ay`ı her biri 4 bin metrekarelik 5 milyon parsele bölerek satışa çıkardı.Bakalım Türkiye'den Emre Özerginli'den başka bu büyük çapta başka yatırımlar olacak mı? 

YORUMLAR 15
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    komple... bende komple jupiterin halkalarini satiyorum. toptan fiyatina.
    Cevapla
  • Ruhi Soylu 9 yıl önce Şikayet Et
    Hava civaya para vermişler. Kimse ayı kimseye yedirmez, güçlü olan çıktığı vakit ayın parsasını toplar, fakat güçsüz olanlar özellikle aydaki hayali arsalara para yatıran salaklar tek kuruş koklayamaz.
    Cevapla
  • CENGAVER 9 yıl önce Şikayet Et
    ZEKATINI VER DESEN VERMEZ ! . Cennete yatırım yap desen yapmazlar, Cehenneme Trilyonluk arsa rantı var desen hepsi üşüşür, Hey Rabbim Kıyamet pek yakın ama kopmadan önce çok çekticek gibi, Elbet Çetin hesap ve Mizan pek yakın
    Cevapla
  • CENGAVER 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Adalet ve Mizan varsa Aynı Avrupada olduğu gibi Ülkemizde de SERVET VERGİSİ GETİRECEKSİN BUNLARA !. Eğer Birazcık Adalet olacaksa bu ülkede böyle Trilyonluk Kara Rantlarını Beyinsizce Cehennem ateşine yatırım yapan lara SERVET VERGİSİ GETİRİLMELİ, Geç bile kalındı, Mal Bildirimi gibi Ucube bir yasayı Memurları Ezmek, susturmak için çıkarılmış bir yasası kaldırın, Sevgili Rantçı Zenginlerimiz için aynı AB de olduğu gibi SERVET VERGİSİ KANUNU getirin ki Allah hesabınızı hafifletsin, aksi takdirde gerçekten işimiz mahşerde çok çetin.. bunu iyi bilin
    Cevapla
  • Mehmet ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    HANGİ EMLAKÇIDAN ALDIYSAN ÇOK BÜYÜK DOLANDIRILMIŞSINIZ. hangi emlakçıdan aldın acaba çok merak ediyorum dolandırılmışsınız ya dünyada arsamı kalmadı alacak :9
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle