Başbakan Erdoğan talimat verdi, boşaltılıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi, Diyanet Vakfı'nın öğrenci yurtları paralel yapının elinden alınmaya başladı.

Başbakan Erdoğan talimat verdi, boşaltılıyor
Başbakan Erdoğan talimat verdi, boşaltılıyor
GİRİŞ 20.08.2014 09:12 GÜNCELLEME 20.08.2014 09:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere din işlerine yönelik birçok alanı ele geçirmeye çalışan yapının son oyununu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bozdu. Özellikle yurtları network ağı kurmak amacıyla kullanan ve çoğunluğunu ele geçirenlerin elinden yurtları tekrar almak için Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'e talimat verdi.

İşler'in talimatının ardından mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı'na (TDV) ait olan Rize ve Afyonkarahisar'daki öğrenci yurtları geri alındı. Yapının kiraladığı yurtların sözleşmeleri, süre bitimi sonrası yeniden uzatılmadı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ise sözleşmesi biten yurtların Diyanet Vakfı bünyesinde işletileceğini açıkladı.

YORUMLAR 10
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    burs diye verdiğimiz zekatlar ne olacak?. yıllardır zekatın bir kısmını öğrencilere diye verdik.şimdi ortaya çıkan duruma göre fakir öğrenciye bu paraların gitmediği anlaşılıyor.çünkü bunların derdi zengin öğrenci ve velisini söğüşlemek veya başarılı öğrenci üzerinden reklam yapmak.şimdi bu verdiğimiz zekatları tekrar mı vereceğiz ve miktarını nasıl hesaplayacağız?
    Cevapla
  • selimfirat 9 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat maalesef hep milletin sırtından geçindi.. olabilir neticede insan odaklı hizmet dedik ama bu olaylar bütün hüsnü zanları tersine çevirdi. YAZIK.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    PARALELLE UĞRAŞACAK AMA SENDE KENDİ EVLADI'NA DEVLETTEN ÖNCE SAHİP ÇIKACAKSIN!!. Çucuğu kazan sonra sal sokağa devlet baksın devlet ilgilensin ama SEN NE İŞ YAPACAKSIN.UNUTMAKİ ÇOCUK ÜZERİNE DEVLETİN GÖREVİNDEN FAZLA ANA BABA GÖREVİ VARDIR.Sen bu ilgiyi anandan babadan görmedin ise oda senin sorunun.DEVLETİN DEĞİL.
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralelle uğraşacak yerde. Okullar açılıyor uyuşturucu kullanma yaşı 11 e düştü binlerce çocuk zehir tacirlerinin elinde inliyor ve devlet hiç bir şey yapmıyor!!!Hiçbir şey!!Sokaklar uyuşturucu tacirleri ile dolu,basın Tv le Belediyeler,sivil toplum örgütleri bas bas bağırıyor ama Hükümetten bu konuda tek bir adım yok!!!Neyi bekliyorsunuz???he rgün bir haberle sarsılıyoruz yeter artık demenin zamanı gelmedi mi???İstanbul narkotik polisi ne yapıyor???
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    para, para, paralel ; memleketi sağıyorlarmış arkadaş bu nasıl iş. tabi işin kaymağı ellerinden alınınca nasıl saldıracaklarını bilmiyorlar.. obez oldular obez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle