Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı

Ankara, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen yıkılamıyor.

Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı
Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı
GİRİŞ 31.08.2014 17:29 GÜNCELLEME 01.09.2014 08:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor.

Urankent Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan, gecekondu sahibi Sait Kaplan, Yenimahalle Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında bölgedeki birçok gecekondunun yıkıldığını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • HAKAN İNCEOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Lİ başkanın kurnazlığı. yenimahalle belediye başkanı garibanlar topladı evleri ve onlara yolun altında 70-80 m2 lik evlere mahkum etti. yolun üstündeki evlere de 500-600 bin TL karşılığı satışa çıkarıyor. ADALET Mİ dedi biri_??
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Yav inanin okadar kolay ki bunun caresi. Senmisin cingozluk yapan, o evin ve onun gibi evlerin etrafini oyle bir saracaksin ki, hayatinda bir daha gunes nedir goremeyecek..bak bakam bundan sonra cingozluk yapan cikarmi..Satmasin karanlik evinde zindan yasasin..
    Cevapla
  • huseyin arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir şey yok kardeşim..... tek başına yönetime kafa tutmak nedir yaaa... Bu adamlar 10 paralık arazilerine saraylar istiyorlar ve şark kurnazlığıyla domuzdan ne kıl koparırsam kar deyip inat ediyorlar...Bu adamların arazisini mahkeme kararıyla alacaksın...
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    iste demokrasi budur. aynen burdaki gibidir demokrasi.Eger buyuk devlet olacaksak Allahin emri gibi demokrasi en iyi yonetim biicimidir diye ilkokulda beyne sokarlar ama biz turkler daha iyisini bulup herseyi alt ust ederek bize has bir yonetim seklini kendimize ve dunyaya gosterelim.Ayni carpiklik burda birisi cikar sistemi bozar demokraside de ayni oy vermem benim cikarima yapmazsan der adam ama ulke menfaati vardi ama vs vs anlamam der adam illede benim menfaatim O halde siyasetci degil menfaatcinin dedigi olur ulkede bu nedenle demokrasi bir yonetim seklidir ama en iyisi hic degildir.
    Cevapla