ERA Türkiye'ye fuarda yoğun ilgi

ERA Türkiye, ‘Bayim olur musun?’ fuarında, kendi işini kurmak isteyen ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

ERA Türkiye'ye fuarda yoğun ilgi
ERA Türkiye'ye fuarda yoğun ilgi
GİRİŞ 19.09.2014 10:51 GÜNCELLEME 19.09.2014 10:51

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Bayim olur musun?’ Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı İstanbul’da başladı. ‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle operasyonlarını sürdüren ERA Türkiye, fuarda, kendi işini kurmak isteyen ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ‘Bayim olur musun?’ fuarının girişimciler açısından kritik öneme sahip olduğunu söyledi.

Sürekli destek ve eğitim

Franchise sisteminde ‘destek’ unsurunun ERA Türkiye için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Mustafa Baygan konuyla ilgili şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte en iyi yatırım aracı olan gayrimenkul sektöründe pazarlama ve eğitim departmanları başta olmak üzere 5 ana departman üzerinden ofislerini yöneten güçlü bir merkez ofis teşkilatına sahibiz. Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ERA Akademi’de, sektörde bir ilk olan “ERA Clinic” ve “ERA Coaching” hizmetlerinin de dâhil olduğu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiyor. Her ay düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ ile franchise ofislerine gayrimenkul danışmanı temini konusunda destek veren ERA Türkiye, kullandığı ‘ERA CRM ve Intranet’ teknolojisi sayesinde ofis sahiplerine ekip yönetimi ve denetimi konusunda tam destek sağlıyor.”

Başarıya giden bir iş kurma sürecinin güçlü bir franchise sisteminden geçtiğini ifade eden Mustafa Baygan, “ Fuarda bizleri ziyaret eden girişimcilere hep şunu vurguladık; Franchise sisteminin bir parçası olmak yetmez. Eğitim ve sürekli destek unsurları girişimcileri bir adım ileriye taşıyor. ERA Türkiye olarak bu iki unsur bizler için vazgeçilmez. Dünyada köklü bir markanın Türkiye’deki temsilcisi olarak bu fuarda yoğun ilgiyle karşılaştık. Geçtiğimiz yıl da çok iyi geri dönüşler almıştık. Sektörün önde gelen isimleri bünyemizde yer alıyor. Franchise ağımızı günden güne büyütmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

“Anahtarı verip sırtımızı dönemeyiz”

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kurum olarak, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere bir markadan fazlasını verdiklerini söyledi. “Franchise zincirimize sadece anahtarı verip sırtımızı dönemeyiz” diyen Baygan, “ ERA Akademi, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefemizin temelini oluşturuyor. Paydaşlarımıza her zaman, her konuda destek veriyoruz. Küresel bir markanın bir parçası olmanın gerekliliklerini yerine getirmek hepimizin sorumluğu. Fuarda bizi ziyaret eden inşaların sayısına baktığımızda bugüne kadar doğru işler yaptığımızı anlıyoruz. ERA Türkiye olarak, değişim gösteren bütün dinamikleri takip etmek ile birlikte ofislerimizi ve genel merkezimizi yaşanabilecek değişikliklere karşı uyarmakta ve buna göre iş planları oluşturuyoruz. Amacımız, her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimimizi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı’ görevimizi sürekli yerine getirmek” şeklinde konuştu.

21 Eylül’de sona erecek olan ‘Bayim Olur musun’ fuarını geçen yıl 27 bin kişi ziyaret etti. İlk gün oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği fuarı bu yıl 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL