Torunlar'ın cezası belli oldu

İstanbul'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasıla ilgili Torunlar Center'ın cezası belli oldu.

Torunlar'ın cezası belli oldu
Torunlar'ın cezası belli oldu
GİRİŞ 18.11.2014 13:40 GÜNCELLEME 18.11.2014 13:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Mecidiyeköy’de, inşaatı devam eden Torun Center rezidansında, 10 işçinin asansör kazasında hayatını kaybetmesi ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin incelemeleri, firmanın, işçilerin kıdem tazminatından, fazla mesailerine, fazla çalışma ücretlerinden genel tatil günlerinde çalıştırılmalarına kadar bir dizi eksikliği daha ortaya çıkardı.

Belgelerdeki inceleme ardından 185 işçi için saptanan eksiklikler doğrultusunda, firmadan ceza gibi toplam 1 milyon 600 bin TL tahsil edilerek, işçi alacaklarının ödenmesi sağlandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Karaalioglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberi anlayamadım ben. Ceza mı verilmiş yoksa eksik ödemeler mi alınmış? Ceza gibi diyor haberde. Sanki hakları olmayan parayı zorla almışlar. Bu kadar olur ya
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte yeni Türkiye. 185 işçi için 1 milyon 600 bin. Kişi başı 8700 lira yaklaşık. ama olsun o işçi kardeşlerim her fırsatta oyunu akp ye versinler. Çünkü 1000 odalı saray yaparak itibarlarını kurtardı akp
    Cevapla
  • yürü git 9 yıl önce Şikayet Et
    "saraya takmışsınız ne olduğundan bile haberiniz yok senin ve benim ömrüm yetmez belki oma çocuklarımız o sarayın ne olduğunu anlayacak. artık bulunduğun anın bile hesabını yapamayan beceriksiz yöneticiler yok beğenin veya beğenmeyin artık 100 yıllık stratejik planlar yapan yöneticiler var. büyük ülkelere bakın hepsininde görkemli sarayları mevcuttur." görkemli saraylar kovalasın hülooğğ seni..
    Cevapla
  • 1000 odalı saray 9 yıl önce Şikayet Et
    saraya takmışsınız ne olduğundan bile haberiniz yok senin ve benim ömrüm yetmez belki oma çocuklarımız o sarayın ne olduğunu anlayacak. artık bulunduğun anın bile hesabını yapamayan beceriksiz yöneticiler yok beğenin veya beğenmeyin artık 100 yıllık stratejik planlar yapan yöneticiler var. büyük ülkelere bakın hepsininde görkemli sarayları mevcuttur.
    Cevapla