Esenboğa'ya Skalite 2014'den ödül

Ankara Esenboğa Havalimanı, Skalite 2014'de "en iyi" seçildi.

Esenboğa'ya Skalite 2014'den ödül
Esenboğa'ya Skalite 2014'den ödül
GİRİŞ 11.12.2014 11:19 GÜNCELLEME 11.12.2014 11:19

Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen ‘Skalite Turizmde Kalite Ödülleri’ sahiplerini buldu.

Bu yıl 17.’si düzenlenen ödül töreninde ‘Havaalanı Hizmetleri’ kategorisinde Ankara Esenboğa Havalimanı ödüllendirildi. Ödül töreninde ayrıca, gecenin sponsorları arasında yer alan TAV Havalimanları’na ‘Sponsorluk Özel Ödülü’ verildi.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “TAV olarak Ankara Esenboğa Havalimanı’nda sunduğumuz tüm hizmetleri yolcu memnuniyetini en üst seviyede önemseyerek gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizde kalite standartlarının en iyi şekilde sağlanıyor olması da ayrıca önemli. Bu paralelde tüm standartlarımızı dünya kriterlerini baz alarak sağlamayı sürdürüyoruz. Ülkemiz turizm sektörünün gelişerek kalite çıtasının artırılmasına yönelik yapılan yatırımların teşvik edilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Skalite 2014’te ödüllendirilerek, çalışmalarımızı bu ödülle taçlandırmış olduk. Turizmde kalite bilincinin artırılması ve çıtanın yukarıya taşınmasına katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

KAYNAK: EMLAKOFİS