Bakan Güllüce: İztuzu'na giriş bedava

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce dün akşam Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Bakan Güllüce: İztuzu'na giriş bedava
Bakan Güllüce: İztuzu'na giriş bedava
GİRİŞ 12.01.2015 12:27 GÜNCELLEME 12.01.2015 12:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce özelleştirilmesiyle Türkiye gündemine oturan İztuzu Sahili’yle ilgili olarak açıklamalar yaptı. Bakan, "Plaja para ile girilmeyecek" dedi. Plajın özelleştirilmesi sürecinde sahile girişin paralı olacağı ifade ediliyordu.

Bakan Güllüce attığı Tweet’lerde şu ifadeleri kullandı: İztuzu'ndaki carettalar konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim.Ama plajın ihalesi başka bir şey.Orayı birinin sahiplenmesi gerekir. Vatandaş plaja para ile girmeyecek.Bu plajlarda şezlong şemsiye carettaya zarar veriyorsa onlarında kullanılmaması düşünülebilir.İnceliyoruz. Bakanlığımız çevre konusunda çok donanımlı bir personele sahip. Çevrenin korunmasına yönelik attığımız bazı adımlar sanayiye fren olabilir.Ama biz çevreyi koruyarak kalkınan bir ülkeyiz.

YORUMLAR 4
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    zaten bedava şu an :) bakanım, bugün bedava bile olsa, yarın yönetim değişince yavaş yavaş ihale ile verilme, vs pek çok işler dönecektir. en iyisi doğal hali bırakalım.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım; doğanın korunması ve iyileştirilmesi müslümana en yakışan davranıştır..Bir kaç kişi denize girecek diye doğayı değiştirmek ve hayvanlara eziyet edip nesillerinin tükenmesini sağlamak müslümanca bir tavır değildir.Bakara 205. ayette rabbimiz ; "O, dönüp gitti mi (yahut bir iş başına geçti mi) yeryüzünde ortalığı fesada vermek, ekinleri tahrip edip nesilleri bozmak için çalışır. Allah bozgunculuğu sevmez." buyuruyor. Burada dikkat etmemiz gereken nesillerin bozulmaması hem doğanın, hem hayvanların, hemde insanların....
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Plaja para ile girilmeyecekse plaja sezlong koyulmayacaksa kim alır o zaman bu ihaleyi. Kimi kandırıyorsunuz siz?
    Cevapla
  • eto 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar çok tantana ediyorlardı nolduu.
    Cevapla