Bakan'dan ''sahte imza'' iddialarına tepki

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, "Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ÇED raporunda sahte imza bulunduğuna" ilişkin iddialara tepki gösterdi.

Bakan'dan ''sahte imza'' iddialarına tepki
Bakan'dan ''sahte imza'' iddialarına tepki
GİRİŞ 12.01.2015 16:32 GÜNCELLEME 12.01.2015 16:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan İdris Güllüce, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Akkuyu nükleer santralindeki ÇED raporunda sahte imza bulunduğuna" ilişkin sorusu üzerine, Bakan Güllüce şunları söyledi:
 

"Lüzumsuzlukla iştigaldir bu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu millet, istemeyenlere rağmen gelişecek ve kalkınacaktır. Böyle parazit haberlerle kafa bulandırmayla bir yere varılacağı da yok. Hiçbir engelleme, bu milletin zenginliğini, bu ülkenin kalkınmasını, lider ülke olmasını engelleyemeyecektir. Bunları yazanlara ve yazdıranlara söylüyorum; boşuna uğraşıyorsunuz. Bu millet gelişecek. Dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olacak. Ne ederseniz edin, ne kadar uğraşırsanız uğraşın... Sizi kimler yönlendiriyorsa yönlendirsin, ama bu ülke gelişecek." 

Güllüce, Türkiye'nin teknik ve ekonomik olarak gelişeceğini belirterek, "Bu ülke 10 büyük ülkeden biri olacak. Bu millet ayağa kalktı, durduramayacaksınız. Lüzumsuz şeylerle dünya milletleri huzurunda da Türkiye'nin itibarını azaltmaya yönelik bir organizasyon bu laflar. 'Kendi milletine bu yapılabilir mi' diye de sorun siz onlara lütfen" dedi.

YORUMLAR 1
  • Vehbi Kalsın 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık Sayın Bakanım,ne kadar baltalamak isteselersede muaffak olamıyacaklar
    Cevapla