PKK'nın 'vatan haini' dediği Kürt iş kadını

"Kalekol" adı verilen yüksek güvenlikli karakollardan 4'ünün kadın müteahhidi Deniz Tural, iş dünyasını bölgeye yatırım yapmaya davet etti.

PKK'nın 'vatan haini' dediği Kürt iş kadını
PKK'nın 'vatan haini' dediği Kürt iş kadını
GİRİŞ 13.01.2015 12:41 GÜNCELLEME 13.01.2015 14:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Doğu ve Güneydoğu'daki korunaksız sınır karakollarını güçlendirmek için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından başlatılan "kalekol projesi" devam ediyor.

İhale edilen karakoldan Hakkari Çukurca ve Van'daki 4'ünün inşasını bitiren Mühendis Deniz Tural, kendisinin de Kürt kökenli olduğunu ve bölgede yaptığı işlerden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

KÜRT OLDUĞUM İÇİN HAİN İLAN EDİLDİM

Kürt kökenli olduğu ve "kalekol" inşa ettiği için, terör örgütü tarafından "hain" olarak nitelendiğini ve birçok kez tehdit edildiğini anlatan Tural, buna rağmen yaptığı işten vazgeçmediğini ifade etti.

"PES ETMEDİM"

Kendisinin, "kalekolların tek kadın müteahhidi" olduğunu belirten Tural, "Bir kadın olarak, hele ki bu kadar tehdit alırken orada çalışmak gerçekten zordu ama pes etmedim. Malzemeci gelmez, işçiler gitmek ister, provokasyonlar olur vs... Bunların hepsini yaşadım ama hep işimin başında durdum ve bitirdik. Vatanın her karışı bizim. Bazıları bölgeye gitmek istemiyor ama ben bir kadın olarak orada 4 kalekol yaptım. Sen yapmazsan, ben yapmazsam, kim oraya yatırım yapacak? Herkesi orada iş yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • Yörük KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler ..Kalbimiz sizinle....
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    neden dag evleri deyilde kalekol yapılıyor
    Cevapla
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin gibi cesur insanları korusun hanfendi
    Cevapla
  • omar 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadını tanıyan birisi olarak burada yazılan yorumlara bakınca insanın gülesi geliyor. birincisi bu kadın müteahhit değil. bir iki karakolun taşeronluğunu yapmaya çalıştı beceremedi. işin şovunu yapmaya çalışan bir zat. işlerin gerçek kahramanları işleri gerçekten yapanlar sessiz sedasız dururken bu kadın ne diye ikide bir haber yapılıyor, nasıl bağlantıları var anlaşılır gibi değil
    Cevapla
  • pkk bagnaz 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk nin degismeyen kafa yapisi : "benden gayrisi cehennem"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle