Sur Yapı’da konut desteği başladı!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Ödenen peşinat tutarına %15 indirim desteği sağlanıyor.

Sur Yapı’da konut desteği başladı!
Sur Yapı’da konut desteği başladı!
GİRİŞ 02.02.2015 12:22 GÜNCELLEME 02.02.2015 12:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı,  dileyenleri ev sahibi yapıyor.

İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Kampanya ile ilgili Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı olarak birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Kampanyalarımızı tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce ev sahibi olabilecekleri şekilde tasarlıyoruz. Kira ödemek yerine, kendi evinin taksitlerini ödeyerek, bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma hayallerinin kapılarını aralıyoruz. Ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyoruz. Bu kampanyamız da tüketicilerimize, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri… Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor.” dedi.

Kampanya kapsamında örneğin; İdilia projesinden 3+1 560 Bin TL’lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 40’ı olan 224 Bin TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 33 Bin 600 TL Sur Yapı ev desteği almış oluyor. Müşteriler ödediği peşinatı artırdıkça indirim tutarını da artıyor.

Vitrin projesinde ise 3+1 693 Bin TL’lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 50’si olan 346 Bin 500 TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 51 Bin 975 TL Sur Yapı konut desteği almış oluyor.

Böylece müşteri hem ödediği peşinatı artırarak indirim tutarını artırabiliyor, hem de ödeyeceği peşinatı kendisi belirliyor. Ayrıca 36 ay boyunca tüketici parasını konut edinme hesabında biriktirip 36. aydaki Sur Yapı’ya olan ara ödemesini yaparken, devletin sunduğu konut edinme desteğinden de faydalanabilecek.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    parası olana güzel bir düşünce iyi düşünülmüş peşinatı fazla ver iskonton artsın bu arada evi peşin satmaya da götürüyor tebrikler fikrin sahiplerine
    Cevapla
  • Şaşırmış .. 9 yıl önce Şikayet Et
    700 bin liralık evi alacağım %15 peşinat katkısı için :) .. Dalga mı geçiliyor ..
    Cevapla