Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erman Ilıcak'a ödül verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuhmurbaşkanlığı Sarayı'nı inşa eden Rönesans İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak'a ödül verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erman Ilıcak'a ödül verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erman Ilıcak'a ödül verdi
GİRİŞ 16.02.2015 15:49 GÜNCELLEME 16.02.2015 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni’ndeydi. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans İnşaat’ın patronu Erman Ilıcak’a da Erdoğan tarafından ödül verildi.

Törende Türkiye Müteahhitler Derneği Başkanı Mithat Yenigün ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de yer aldı.

Ödül alanlar arasında sadece Erman Ilıcak yoktu. Konuşmaların ardından Engineering News Record (ENR) tarafından açıklanan listede 2014 yılı itibarıyla "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" arasına giren 42 Türk firmasına ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

 

YORUMLAR 3
  • Biri 9 yıl önce Şikayet Et
    Birazcık aklını kullanan 5 yıl içinde bu ülkede konut patlaması yaşanacağını idrak edebilir. Yazık vallahi insanları tüketime alıştırdınız yıllarca. Üretim fabrikaları kurun artık özelleştirmeden gelen paraları çarçur ettiniz şimdi de ona zam buna zam. Dünyada petrol en ucuz seviyede bizde hala 4 liranın üstünde:) hep devlet kazanıyr maşaAllah kazansın tabi ama bu paraları faiz kurumlarını diriltmeye veya bina dikmeye değilde gerekli işlere verin. Arsa kalmadı koskoca İstanbul'da ya Hu:)
    Cevapla
  • muhittin karadağ 9 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla
  • Ölümüne RTE 9 yıl önce Şikayet Et
    Sarayımızdan ödül almak her babayitin harcı deyil. Ne güzelde ödül veriyor maaşallah. Kılıçtaroglu olsaydı kimseye ödül veremez paralele hizmet ederdi. Rabim reyisimizi korusun amin
    Cevapla