MIPIM yarın Fransa'da başlayacak

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) yarın Fransa'da başlayacak.

MIPIM yarın Fransa'da başlayacak
MIPIM yarın Fransa'da başlayacak
GİRİŞ 09.03.2015 09:50 GÜNCELLEME 10.03.2015 09:58

İstanbul, Fransa'nın Cannes şehrinde yarın başlayacak ve dört gün sürecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e iz bırakacak projelerle katılıyor.

İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO), her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan ve gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşturan gayrimenkul fuarı MIPIM'de dünya şehri İstanbul'u 96 metrekarelik bir maketle tanıtacak.

Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olarak tasarlanan maket, MIPIM'in bu yılki konsepti olan dijital devrime de uygun olarak geliştirildi. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşatacak olan maket, İTO girişimi ile kurulan 300 metrekarelik "İstanbul Çadırı"nda sergilenecek. Çadırda, İstanbul maketinde olduğu gibi yine dijital teknoloji ön planda olacak. Projeleri, kültürel ve tarihi mirası ile İstanbul'u Fransa'ya taşıyan maket, şehrin marka değerine de katkı sağlayacak.

MIPIM, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası arenada tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması için büyük bir platform. Fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirleri bir araya geliyor.