GYODER sektörü son durumunu değerlendirdi

GYODER YİK toplantısında sektörün son durumu ve derneğin çalışmaları değerlendirildi.

GYODER sektörü son durumunu değerlendirdi
GYODER sektörü son durumunu değerlendirdi
GİRİŞ 18.03.2015 12:17 GÜNCELLEME 18.03.2015 12:17

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

GYODER Başkanı Aziz Torun, Yüksek İstişare Kurulu toplantısına ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu olarak üzerimize düşenleri daha iyi yapabilmek adına 3. Yüksek İstişare Kurulumuzda sektörümüzün önemli konularını değerlendirme fırsatı bulduk. Derneğimiz bünyesinde sektörün ve iş dünyasının akademisyen, bürokrat, iş adamı, yönetici konumundaki önemli isimlerini buluşturduk. Toplantıda GYODER’in önümüzdeki dönemde de sektör adına güçlü iletişimini devam ettirmesine, sektör sorunlarına fikir birliği yaparak çözüm üretmesine, uluslararası platformda Türkiye’yi temsil edeceği kanalları daha da geliştirilmesine ve sektör verilerinin zenginleştirmesine yönelik çalışmalar yapmasına karar verdik.”

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik ise “GYODER Yüksek İstişare Kurulu olarak Derneğin yeni dönem çalışmaları ile ilgili yol haritası oluşturmak amacıyla bir araya geldik. Gayrimenkul sektörünün en önemli platformu olan GYODER’in önümüzdeki dönemde ele alması gereken konuları istişare ettik. GYODER’in sektörün gelişime verdiği katkının artarak devam edeceğine inancımız tamdır.” dedi.

KAYNAK: EMLAKOFİS