Vanlı işadamı Disneyland’ı getirecek

Vanlı işadamı, Davut Gülüştür, Disneyland’ı Van’a kurmak için girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

Vanlı işadamı Disneyland’ı getirecek
Vanlı işadamı Disneyland’ı getirecek
GİRİŞ 20.03.2015 08:41 GÜNCELLEME 20.03.2015 08:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

''Dünyada sadece 6 tane olan Disneyland'ı , Van'a da inşa etmek için çalışmalarımız başladı.'' Diyen Gülüştür, '' Şimdilik ismini Van Disney olarak düşünüyoruz ama bu isim değişebilir'' diyen Gülüştür, ''Vanlı işadamlarını bu dev proje konusunda ortak davranmaya ve birlikte hareket etmeye çağırıyoruz '' dedi.

Ak Parti'den Van Milletvekili aday adayı da olan Gülüştür, bu projeyle birlikte, Van'ın, sadece Türkiye'nin Batısı'ndan değil, aynı zamanda İran, Irak, Ürdün, Kafkas Cumhuriyetleri ve diğer çevre ülkelerden de milyonlarca turist alacağını vurguladı.

YORUMLAR 2
  • asdasd 9 yıl önce Şikayet Et
    İsim Farketmes ama ilk önce çevresindeki binalar usuküne göre güzel binalar ve güzel bir şehir planlaması olmalı ve ulaşım da kolay olmalı teleferik gibi eğer olursa mükemmel olur.
    Cevapla
  • jurgen 9 yıl önce Şikayet Et
    ne disneyland mid islam land yapsana bu ulkenin yuzde 99 musluman degilmi neden masonlarin karekterlerini kullaniyon bide o katekterler escinselligi temsil ediyo bu millet musluman mason degil yaptigin ise dikkat et be adam kime hizmet ettigine dikkat et buraz suurlu hareket
    Cevapla