Ali Ağaoğlu'na şok suçlama!

Başakşehir'deki bir sitenin dernek başkanı, siteyi yaptıran işadamı Ali Ağaoğlu hakkında darp ve hakaret iddiasıyla şikayetçi oldu

Ali Ağaoğlu'na şok suçlama!
Ali Ağaoğlu'na şok suçlama!
GİRİŞ 17.04.2015 07:07 GÜNCELLEME 17.04.2015 07:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Başakşehir Polis Merkezi'ne başvuran My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, Ağaoğlu'nun beraberindekilerle derneği basarak, kendisini darbettiğini öne sürdü.
 
Erçetin, Ağaoğlu'nun hakarette bulunduğunu, beraberindekilerin ise derneğe zarar verdiğini iddia etti.
 
Daha sonra bir grup site sakiniyle olayı protesto eden Erçetin, sitenin mevcut yönetiminin değişmesi gerektiğini belirterek, bu amaçla yaptıkları toplantının helikopterle gelen Ağaoğlu ve yanındakiler tarafından basıldığını ileri sürdü.


 
AĞAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA
 
İddialarla ilgili açıklama yapan Ali Ağaoğlu,  “Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’u da gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi. Projesine helikopter ile gittiğini doğrulayan Ali Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini ifade etti.

YORUMLAR 13
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    zenginler cesur olur..paralı adamı çoktur..heryerde önünde eğilip etek öpülür..yani ye kürküm ye..
    Cevapla
  • frm 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı konutları almazsanız ağalığı biter.
    Cevapla
  • Müslüm 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir defa olay yerinde kilit patlatma söz konusu cezası 8 sene bu ülkede savcı yok mu adalet yok mu zengin diye muaf mı tutuluyor...
    Cevapla
  • semo 9 yıl önce Şikayet Et
    hele su simarika bak parada baska bisey gözü görmüyo ve doymuyo. birgün yaratan senide sorguya cekecek ömür kisa sanmaki dünya bana kalacak karadeniz agasi.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    olur mu böyle hasan ? sütü sattı, kaymağı yemeye devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle