Sözcü'nün patronundan garaj oyunu!

Ertuğrul Akbay çok tartışılan garajı yıktığını iddia etti. Garajın tentesini söküp belediyeye "Yıktım" dedi ama arsayı saklayamadı.

Sözcü'nün patronundan garaj oyunu!
Sözcü'nün patronundan garaj oyunu!
GİRİŞ 26.05.2015 10:56 GÜNCELLEME 26.05.2015 10:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Takvim, Sözcü'nün sahipleri Ertuğrul ve Burak Akbay'ın Boğaz'daki 50 milyon TL'lik malikanesinin garajının kaçak olduğunu ortaya çıkardı. Komşusunun tapulu arazisine çökerek garaj yapan Akbaylar, bu haber üzerine yıkıldı. Belediye ekipleri haber üzerine harekete geçti, Önce Akbaylar'ın kaçak garajı tespit edildi, ardından da görevliler şatoya giderek Ertuğrul Akbay'a kaçak garajın yıkılması için resmi tebligatı sundu. 76 yaşındaki gazete patronu belgeyi elden alırken ekiplere, "Tamam ben yıkacağım" sözünü verdi. 8 Mayıs'ta tebligatın teslimi ile Akbay'ın 15 günlük yasal süresi başladı.

AKLISIRA KURNAZLIK YAPIYOR

Gölge Adam milyonlarca liralık şatosunun arazisine iş makinelerini sokmamak için garajı kendisi yıkma kararı aldı. Kaçak olarak üç duvar arasına tente çekilerek oluşturulan garajın üstündeki tenteler söküldü. Ertuğrul Akbay, sadece tentesini söktüğü kaçak garajının resmini belediyeye gönderirken, belediye görevlileri de bu resmi "Kaçak yapı yıkıldı" diye basına dağıttı. Ancak hak gaspının baştan beri takipçisi olan Takvim bu oyunu yemedi. Akbaylar'ın yolladığı resimlerde garajın sadece üstünü örten tentelerin söküldüğü anlaşılırken, başkasının tapulu arazisine tecavüz edilerek zorla gasp edilen arsanın ve ağaçlar kesilerek örülen üç kaçak duvarın yerinde durduğu görülüyordu. Akbaylar yaptıkları ucuz oyunla belediyeyi kandırdı ama gazeteyi kandıramadı. Tapulu arsası gasp edilen vatandaş da arazilerine giren üç duvarın yıkılması gerektiğini belirtti.

KAÇAK GARAJIN ÇATISI VARDI


UYANIK AKBAY ÇATIYI KALDIRDI

YORUMLAR 4
  • hamza a. 8 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda yurtdişina kaçacak.Öz memleketine
    Cevapla
  • cemil 8 yıl önce Şikayet Et
    para cezası kesilmeli yıkım masrafı yapandan alınmalı
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    belediye de uyuyor mu? yoksa bunlarla isbirligi icinde mi? derhal mudahale yapilsin!
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif kesime veriyor gazı, gazete bile sayılamayacak seviyesiz yalanları bir güzel satıyor.. Ticari zeka var adamda, kimi nasıl sömüreceğini biliyor.. :)
    Cevapla