Ağaoğlu'nun ayağı karaya basmadı

Ali Ağaoğlu'nun Çeşme tatilinde ayağı karaya basmadı. Alaçatı'ya helikopterle gelen Ağa, zodyağıyla 47 metrelik lüks yatına geçti.

Ağaoğlu'nun ayağı karaya basmadı
Ağaoğlu'nun ayağı karaya basmadı
GİRİŞ 07.07.2015 07:43 GÜNCELLEME 07.07.2015 07:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Her yaz mutlaka Çeşme'ye giden Ali Ağaoğlu, bu sene de kuralını bozmadı. Başarılı işadamı, önceki gün Zio Beach'in iskelesinde görüntülendi.

İstanbul'dan Çeşme'ye helikopterle gelen Ali Ağaoğlu'nun ayağı yere değmedi. Hemen mekanın iskelesine giden Ağa, burada kendisini bekleyen zodyak botuna bindi. 

Ağaoğlu, kalabalık bir grupla açıkta bekleyen süper lüks yatına geçti. Önceki haftalarda 6. yatı olan 'Aga6'yı İstanbul'da denize indiren ünlü işadamı, 47 metrelik süper lüks yatını da önceki gün ilk kez Çeşme'yle tanıştırdı.

ÖZEL YAPTIRDI

Gün boyu denize giren Ali Ağaoğlu, güvertede arkadaşlarıyla tavla keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Ağaoğlu, hafta sonunu Çeşme'de geçirdikten sonra yine helikopterle İstanbul'a döndü. Bu arada işadamının 'Aga6' isimli yatı, ABD'de üretildi ve Rusya'da revize edildi. Ağa'nın yatının dekorasyonuyla yakından ilgilendiği biliniyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 14
  • admgrkl 7 yıl önce Şikayet Et
    ölümde var ali ağa ölümde vaarrr...
    Cevapla
  • 140497Alp 8 yıl önce Şikayet Et
    bizide bekçi yapsa kurban Olduğum :(
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Haram ise azabı var Helal ise Hesabı var Allah cc olsun
    Cevapla
  • BJK 8 yıl önce Şikayet Et
    Ağanın oğlu onca malına rağmen ne acıdır ki bu dünyadan sadece bir yığın günah götürecek ve ne acıdırki parası orada geçmeyecek hesabı çok çetin olacak.
    Cevapla
  • Lazo 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Arkadaşlar Mal da Allahin Mülk de Allahin Ağaoğlu bir bekcidir hesabini o verecekdir .Zor işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle