Makrom'un patronu Lütfü Bakırcı tutuklandı

Geçen günlerde Makrom yapının sahibi ve yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda tutuklanan isimler belli oldu.

Makrom'un patronu Lütfü Bakırcı tutuklandı
Makrom'un patronu Lütfü Bakırcı tutuklandı
GİRİŞ 29.08.2015 12:32 GÜNCELLEME 29.08.2015 15:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aralarında şirket sahibi Lütfü Bakırcı’nın da olduğu 6 kişi tutuklandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı’ya yönelik İstanbul Mali Şube polisi geçen hafta operasyon yapmıştı. Gözaltına alınan 18 kişinin emniyet ifadeleri dün akşam saatlerinde bitti.

Şüpheliler bu sabaha doğru Büyükçekmece Nöbetçi Sult Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı. Projede olmayan konutları satmakla suçlanan şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 8
  • hasan yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet önlem aldı insanlar önlem almadi neden
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanımız hak ediyor . istanbuldaki anımı anlatayım. 3 sene önce 70.000 tl param vardı . gittim eski daire aldım 120 m. şuan değeri 130.000tl iyi bir yatırım yaptım. aldığım eve yakın bir inşaatçı temel atmış bir pankart asmış yarı fiyatına daire: daireye normalde 160.000 diyor ama para ihtiyacım olduğu için 3 daireyi yarı fiyatına yani 80. 000 tl ye veririm diyor sözleşme yaparım diyor notere gideriz diyor .falan filan ben kabul etmedim çünkü olmayan bir şey üzerine sözleşme yapılamaz farz etki adam öldü veya battı hakkını nasıl alacan. sonra o inşaatçı benim duyduğum kadarıyla 15 kişiye olmayan ev satmış. adam sonra da temeli atılmış arsayı da sattı ve ortadan kayboldu..
    Cevapla
  • ramo 8 yıl önce Şikayet Et
    peki bu jet fadılın mağdurları ne olacak, jet fadıl gökten zembillemi indi?
    Cevapla
  • Mühendis.... 8 yıl önce Şikayet Et
    simdi boyunun ölcüsü alindi
    Cevapla
  • sunal klasiği 8 yıl önce Şikayet Et
    tam bir kemal sunal klasiği olmuş sevilen bir mankene reklam verdirmişler maket kağıtdan yapılmış kutucuklarla 80 tirilyon toplamışlar ortada bina yok daire yok yapılırsa olacak vur tokadı yakalarsa alırlar tabiki yurt dışına kaçmazlarsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle