Özyurtlar'dan Esenyurt'a rezidans

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki projesi hakkında bilgi verdi

Özyurtlar'dan Esenyurt'a rezidans
Özyurtlar'dan Esenyurt'a rezidans
GİRİŞ 01.02.2016 12:44 GÜNCELLEME 01.02.2016 12:44

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki projesi hakkında bir açıklama yaparak bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, şu anda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor" ifadelerini kullandı.

Esenyurt'ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Özyurt, bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştuğunu, burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattıklarını, bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdiklerini iddia etti.

Özyurt, ilk rezidans ofis projelerini "NCadde Bussiness" ismiyle yaptıklarını kaydederek, "112 adet 1+1 home-office daireden oluşan projemiz büyük ilgi gördü. Kısa sürede yapımını ve satışını tamamladığımız NCadde Bussiness'ı sahiplerine teslim ettik. Bu alanda ikinci projemiz olan NCadde Agora'nın şu anda satışına ve yapımına devam ediyoruz. Yine rezidans konseptinde tamamı home-office dairelerden oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor" bilgilerini verdi.

Rezidans ofis yaparken merkezi konumda olmasına, ulaşım akslarına yakınlığına dikkat ettiklerini aktaran Özyurt, yeni nesil ofislerde çalışmayı keyife dönüştürecek spor salonu, valepark, house-keeping ve resepsiyon gibi hizmetlere yer verdiklerini anlattı.

Özyurt, ofis ve rezidans alanında bundan sonra NCadde markasıyla ilerleyeceklerini kaydederek, yeni projelerini önümüzdeki aylarda satışa sunmayı planladıklarını bildirdi.