3. Havalimanı finalde kaybetti

26. MIPIM Ödülleri'nde gelecek vaat eden projeler kapsamında finale kalan 3. havalimanı birinciliği Paris'te bir otele kaptırdı.

3. Havalimanı finalde kaybetti
3. Havalimanı finalde kaybetti
GİRİŞ 19.03.2016 11:33 GÜNCELLEME 19.03.2016 11:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

İtalya, Fransa, Belçika, Almanya, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ödül alan ülkeler arasında. Bu yıl ödüle değer bulunan projelerde öne çıkan özelliklerin başında çevreye saygı ve uyum öne çıktı. Finale kalan tüm projeler yeşil sertifikalı. Ödül alan tüm projelerin ise enerji korunumu yönünde özellikleri barındırması dikkat çekti. Bunu tarihi doku içinde eskiyi bozmadan dönüştüren, geliştiren yaklaşımlar izledi. Türkiye’den Iglo Mimarlığın ICI Plants & Headquarter Binası, kendi kategorisi içindeki en iyi proje olarak öne çıktı. Türkiye 3. havalimanı ile gelecek vaateden mega proje kategorisinde finale kaldı, lakin birinciliği Paris’te karma kullanımlı bir otel projesi aldı.

YORUMLAR 14
  • Vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun bu yarışmalar istihbarat için yapılıyor. Ve bizimkilerde iyi niyet ile projenin bütün planlarını adamlara gösteriyor. Ve herzamanki gibi kazanan önceden belli.
    Cevapla
  • Heyt 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkmuslardir yine 1. sirayi Türklere kaptirmayalim diye xD
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    çok merak ediyorum havaalanı bize ne kazandıracak? medya bu kadar pompalıyor 3. havaalanını. 80 milyonluk ülkenin kaderi havaalanına kaldıysa vay halimize.
    Cevapla
  • davut 8 yıl önce Şikayet Et
    O OTEL HAVA LİMANI BİTTİĞİNDE ne kadar ciro yapabilecek acaba?
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik! hasetlerinden çatlıyorlar!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle