Özyurtlar, proje ligi araştırmasında 6. oldu

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan "Konutta proje ligi" araştırmasında 50 firma arasında 6'ncı oldu.

Özyurtlar, proje ligi araştırmasında 6. oldu
Özyurtlar, proje ligi araştırmasında 6. oldu
GİRİŞ 01.07.2016 15:46 GÜNCELLEME 01.07.2016 15:46

Özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, son sayısında "Konutta proje ligi" araştırması yapan Ekonomist Dergisi, markalı konut üreticilerinin kaç şantiyede ne kadar proje inşa ettiklerini araştırdı. Söz konusu araştırmada 50 inşaat firması yer alırken, Özyurtlar İnşaat, altı şantiyede 4 bin 165 konutla listeye altıncı sıradan girdi. Özyurtlar İnşaat'ın toplam yatırım tutarı ise 1,5 milyar lira oldu.

Araştırmada, proje geliştirme yarışında metrekare fiyatı en uygun bölgelerin Kurtköy ve Esenyurt olduğu belirtilirken, Özyurtlar İnşaat'ın konutlarını konumlandırdığı Esenyurt'un metrekare fiyatı ise 3 bin 400 lira düzeyinde belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne kadar 45 bin kişiyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, halk arasında "güven veren bir firma" olarak bilindiklerini kaydetti.

Yaptıkları projelerle isimlerinden sıkça söz ettirdiklerini vurgulayan Özyurt, Ekonomist Dergisi'nin araştırmasında üst sıralarda yer almalarının, güvenilirliklerinin bir kanıtı olduğunu ifade etti.

Özyurt, bugüne kadar en çok tercih edilen firmalar arasına girdiklerini vurgulayarak, "Bu başarının arkasında yatan en büyük sır, yatırımcılarımıza verdiğimiz güvendir. Projelerimizi her zaman söz verdiğimiz zamanda teslim ettik, kaliteden ödün vermedik ve modern yaşam tarzını uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturduk. Böyle olunca da başarı kaçınılmaz oldu." değerlendirmelerini yaptı.

Esenyurt'un, Özyurtlar İnşaat tarafından cazibe merkezi haline geldiğine de değinen Özyurt, bölgenin yakın zamanda büyük değer kazanacağını dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL