Şanlıurfa'da üç katlı ilginç bina

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3 katlı binayı görenler şaşırıyor.

Şanlıurfa'da üç katlı ilginç bina
Şanlıurfa'da üç katlı ilginç bina
GİRİŞ 30.01.2017 15:19 GÜNCELLEME 30.01.2017 15:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şirinkuyu Mahallesi’nde Selahattin Gül’e ait 3 katlı binayı görenler şaşırıyor. 55 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen binada bir katta 2 oda, mutfak, tuvalet ve banyo yer alıyor.

Binanın yapılacağı arsadan caddenin geçmesi üzerine kalan kısmına yapılan bina üçgen şeklini alırken, binada Suriyeli bir ailenin kiracı olarak kaldığı öğrenildi.

Şuan evde kiracının kaldığını belirten Selahattin Gül, arsadan cadde geçmesi üzerine üçgen şekilde olduğunu belirterek, "58 metrekare arsamıza binayı inşa ettik" dedi.

Selahattin Gül’ün komşusu Mustafa Alpaslan, “Arsanın yarısı yola gidince böyle bir ev çıktı. Tahminen 55 metrekarelik bir ev. Çok küçük bir ev, evde 2 oda var, bir mutfak var, tuvalet var. Ev 5 yıl önce yapıldı. Şuan evde kendisi oturmuyor, Suriyeli bir aile kalıyor” diye konuştu.

Evde kiracı olarak kalan Suriyeli Ahmet Hec Ali, evin kendileri için yeterli olduğunu söyleyerek, “5 kişilik bir aileyiz. Suriye’nin Rakka şehrinden geldik. Ev sahibi sağolsun ister kira verin, ister vermeyin diyerek bize verdi” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ziyeretçi 7 yıl önce Şikayet Et
    eski dediğinbeş seneden bahsediyor beydude
    Cevapla
  • ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamen mühendislik harikası,mevzuatı yazanlar bu işi bilmiyor,belediyeler bilemiyor, mütahitler doymuyor,kanunlar yeterli gelmiyor kısacası vay halimize.
    Cevapla
  • adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Buna kim nasıl izin verir anlamak mümkün değil derhal yıkılmalı altında birileri kalmadan
    Cevapla
  • ziyaretci 7 yıl önce Şikayet Et
    eskiden izinmi vardı gardaş.
    Cevapla