Ev Sahibi Olmak İsteyenlerin Karşısına Çıkabilecek Başlıca Sorunlar

Yeni evlendiniz veya yıllar sonra hayalini kurduğunuz evi almak istiyorsunuz.

Büyük bir heyecanla ev bakmaya, en uygun ev kredilerini aramaya başladınız.

Siz evinizi nasıl döşeyeceğinizi hayal ederken ev almanın hiç de o kadar kolay olmadığını, uzun, belki de hayat boyu peşinizi bırakmayacak kredilerle, faizlerle ve daha bambaşka sorunlarla boğuşmak zorunda olduğunuzu fark etiniz.

Ev almak isterken sizi mağdur edebilecek başlıca sorunlar

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

1- Yüksek Faizli Krediler!

Konut kredilerinin yüksek faizleri nedeniyle evinizi gerçek fiyatının neredeyse 1. 5 katına almak zorunda kalabilirsiniz.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

2- Sözleşme Kurbanı Olmayın!

Eğer kredi sözleşmesinin tamamını dikkatlice okumadan imzalarsanız haberiniz bile olmadan kredi kartı sahibi olabilir, evinize detaylarının ne olduğunu bile bilmediğiniz sigortalar yaptırabilirsiniz.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

3- Ömür Biter Taksit Bitmez!

10 bilemediniz 20 yıl taksitle kredi alacağınızı umarken ek giderler nedeniyle taksitin 35 yıla kadar çıkması mümkün.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

4- Aman İcraya Dikkat!!

Planladığınızdan çok daha pahalıya denk gelen kredi ödemenizin maaşınızın 1/3’ünden fazla olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde iki aylık ödeme yapmamanız durumunda hakkınızda icra takibi başlar.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

5- İstediğiniz Evi Seçemeyebilirsiniz!

Bankaların kredi verirken bir evde aradıkları koşullar ve ödemeniz gereken ek ücretler nedeniyle hayalinizdeki eve veda etmek zorunda kalabilirsiniz.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

6- Bitmemiş Konut Projelerine Dikkat!!

En sonunda kredinizi çektiniz diyelim, daha uygun fiyatlı olması sebebiyle henüz bitmemiş konut projesinden ev alırsanız, sürekli uzayan inşaat süresi nedeniyle mağdur olma ihtimaliniz de oldukça yüksek.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

7- Maketteki Ev Gerçeğe Uymayabilir!

Henüz inşaatı devam eden bir konut almaya karar verdiniz diyelim. Makette gösterilen ev, gerçekte taşınacağınızla aynı olmayabilir. Yine gerçeğinde maketteki parkların ve bahçelerin yerinde yeller esiyor olabilir.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

8- FuzulEv ile Faizsiz ve Vade Farksız Ev Sahibi Olun!

FuzulEv sistemi ile gönlünüzdeki eve hiçbir peşinat veya vade farkı ödemeden, faizsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlayan FuzulEV sisteminin temeli toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültürüne dayanmaktadır. FuzulEv kısaca ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, her ay noter huzurunda yapılan çekilişlerle birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmalarını sağlamaktadır. FuzulEv’in ev sahibi yaptığı yüzlerce kişiden biri olma fırsatını yakalayarak hayallerinizdeki eve en kısa ve en güvenilir yoldan sahip olun.



Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.



BİZE ULAŞMAK İÇİN
444 6 313


Detaylı Bilgi İçin Tıklayın