Şehit aileleri için duygulandıran talep

Zeytin Dalı Harekatı'nda 21'nci gününde de başarılı bir şekilde sürerken, tüm Türkiye bölgede görev alan Mehmetçik için tek yürek oldu.

Şehit aileleri için duygulandıran talep
Şehit aileleri için duygulandıran talep
GİRİŞ 09.02.2018 11:25 GÜNCELLEME 09.02.2018 12:03

Katıldığı canlı yayında şehit ailelerine yönelik destekleri anlatan TOKİ Başkanı Ergün Turan ise çok sayıda ismini vermek istemeyen iş adamından kendisini duygulandıran desteğin geldiğini belirtti.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konut sektöründeki son durumu AA'nın Editör Masası'nda değerlendirdi.

 

'Sektörde balon var mı yok mu?' sorusuna ''Zaman zaman özel sektör tarafında markalı konut projelerinde belli segmentlerde aşırı arzdan dolayı bir sıkıntı gibi şeyler oluşabilir.'' diye cevap veren Ergün, konut kredisi faizlerine ilişkin olarak, "Faiz oranlarının mutlaka yüzde 1'in altında olması gerekiyor. Herkesin zorlandığı yerde bankalar karlarını artıyorsa ortada bir sorun var demektir" şeklinde konuttu.

İSTANBUL İÇİN 4 BİN SOSYAL KONUT DAHA

Sosyal konut segmentinde İstanbul'da talebe yetişemediklerini de söyleyen Turan bu yıl İstanbul'da 4 bin adet sosyal konut yapacaklarının da altını çizdi.

4 BÜYÜK TOKİ PARK GELİYOR

TOKİ Başkanı Turan, "Büyük çaplı park projeleriyle ilgileniyoruz. Bunu TOKİ Park olarak isimlendirdik. Şu an önümüzde 4 büyük proje var." dedi.

İŞ ADAMLARI İLE DUYGULANDIRAN GÖRÜŞME

Şehit ailelerine ve terör malullerine sıfır faizli konut desteği verdiklerini de belirten Turan, iş adamlarından şehit ailelerine yönelik kendisine çok sayıda destek talebi geldiğini ifade etti. Kendilerinin isteği üzerine iş adamlarının isimlerini ve yaptıklarını açıklayamayacağını da söyleyen Turan, söz konusu iş adamları ile yaptığı görüşmelerde duygusal anların yaşandığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL