'Çocuklar Duymasın'a yeni sponsor

Konut sektörüne yönelik gerçekleştirdiği projeler ve yaptığı yenilikçi çalışmalarla adından söz ettiren Bulut İnşaat, ‘’Çocuklar Duymasın’’a sponsor oldu.

'Çocuklar Duymasın'a yeni sponsor
'Çocuklar Duymasın'a yeni sponsor
GİRİŞ 20.09.2011 12:42 GÜNCELLEME 20.09.2011 12:42

 Bulut İnşaat, markalaşma çalışmalarında yeni bir adım atarak sponsorluk çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Bulut İnşaat son yılların en başarılı TV dizilerinden biri olan ‘’Çocuklar Duymasın’’a sponsor oldu.

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dizi seçiminde çok titiz davrandıklarını, özellikle izleyicilerin yıllarca beğenisini kaybetmeyen her sezonun en çok seyredilen dizisini seçtiklerini, bu çalışma gibi hedef kitlesine hitap eden projelere destek vermeye devam edeceklerini bildirdi. Çocuklar Duymasın dizisine yıl sonuna kadar sponsor olan Bulut İnşaat, bugüne kadar 2.000 aileyi ev sahibi yaptı.

İstanbul Esenyurt’ta “Yaşasın! Ev Bu İşte…” sloganıyla başladığı Evviva Residence projesini Eylül sonunda sahipleriyle buluşturacak olan Bulut İnşaat, yenilikçi çalışmalarına Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva Gümüş City projeleriyle devam ediyor.

Emlakbank