Atatürk Mahallesi'ne 8 dönüm yeşil alan!

Kepez Belediyesi, Atatürk Mahallesi'nde atıl haldeki iki alanı, yeşil alan olarak düzenleyerek vatandaşların kullanımına açtı.

Atatürk Mahallesi'ne 8 dönüm yeşil alan!
Atatürk Mahallesi'ne 8 dönüm yeşil alan!
GİRİŞ 11.10.2012 15:14 GÜNCELLEME 11.10.2012 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, meclis kararıyla Cudi Dağı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekât Başpolisi Kadir Can'ın isminin verildiği parkta başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Atatürk Halı Saha Tesisleri'nin yanında yer alan ve içerisindeki mobilyaları, peyzajı, spor alanları eskidiği için kullanılamaz hale gelen parkın yeniden inşa edildiği bildirildi. Parkın, kullanılamaz hale gelen su ve elektrik alt yapısı ile park mobilyalarının yenileri ile değiştirildiği, çeşitli ağaçların ve çiçeklerin dikildiği alanın çimlendirildiği kaydedildi. Yeni çocuk oyun mobilyalarının konulduğu parkta açık hava spor aletleri ile mahalle sakinlerine spor yapma imkanı sunulduğu, atıl halde duran iki basketbol ve futbol sahalarının yenilenerek kullanımına açıldığı ifade edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, aynı mahallede 2627 Sokak'ta 3 dönümlük alanı da yeşillendirdiği, ağaç dikilen alana üzeri kapalı oturma üniteleri konulduğu belirtildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, modern siteleri ve eğitim kurumlarıyla Kepez'in en güzel yerleşim yerlerinden biri olan Atatürk Mahallesi'nin modern görünümüne yakışmayan iki alanı, yeşil alan düzenlemesiyle halkın hizmetine açtıklarını söyledi. Şehit Özel Harekât Başpolisi Kadir Can'ın Atatürk Mahallesi'nde ikamet ettiğini anımsatan Başkan Tütüncü, şehidin ismini de meclis kararı ile yeniledikleri parka verdiklerini hatırlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Musa A. 11 yıl önce Şikayet Et
    belediye çalışıyor. umarım bunun gibi daha çok park açılır.
    Cevapla