Ağaoğlu'nun o reklamına Bakanlık sert çıktı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca, İstanbul Fatih Ormanı'nın bir konut projesine tahsis edildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtti.

GİRİŞ 02.11.2012 16:21 GÜNCELLEME 04.11.2012 09:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca, İstanbul Fatih Ormanı'nın bir konut projesine tahsis edildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bu iddia, kamuoyunu ve vatandaşlarımızı yanıltmakta ayrıca Bakanlığımızın adı ticari maksatla hukuksuz şekilde kullanılmaktadır" ifadesi kullanıldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı basın organlarında İstanbul Fatih Ormanı'nın Ağaoğlu Grubu'na konut projesi amaçlı tahsis edildiğine ilişkin haberlere yer verildiği belirtildi.

'TANITIM FİLMİ YANILTICI'

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu grup tarafından yapılacak inşaat projesi, Fatih Ormanı sınırları dışında yer almaktadır. Fatih Ormanı'ndan herhangi bir tahsis söz konusu değildir. Ayrıca projenin tanıtım filminin Bakanlığımız sorumluluk
alanında yer alan Fatih Ormanı sınırları içinde çekilmesine dair Bakanlığımızdan alınmış bir müsaade de bulunmamaktadır.

Projenin web sitesinde proje alanının kuzeyden Fatih Ormanı'na komşu olduğu ve ormanın kullanım haklarının grubun elinde bulundurulduğu ifadelerine yer verilmiştir.

Gerçeği yansıtmayan bu iddia, kamuoyunu ve vatandaşlarımızı yanıltmakta ayrıca Bakanlığımızın adı ticari maksatla hukuksuz şekilde kullanılmaktadır. Bu tür yanlış beyanlara itibar edilmemesi hususu basının ve kamuoyunun bilgisine önemle sunulur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • HASAN KARABASAN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu adam tırtıklı kuruşa muhtaç kalacak.. ben reklam yanlışmış doğruymuşu bilmem. ben şunu bilirim. hatırlarsınız bununla oğlu arasında bir tekne parçalama olayı yaşandı. ozaman bu adam benden habersiz oğlum tekne almış bende parçalattım dedi. muhabir oğluna sorud tekne kaçparaydı diye. oğluda küçümser eda ile bilmem 300- 350 bin euro falandı dediya. ben diyorum ki bu adam kuruşa muhtaç olacak.kehanet değil öngörü ve temenni. çünkü ALLAH nimeti kıymet bilmeyenden alır.
    Cevapla
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    işimize geldigi gibi anlıyoruz. nevar bu reklamda,agaoglu yaptıgı reklamda ormana yakın konutlar yaptıgını söylüyor,bunun neresinde yanlışlık var ,deniz manzaralı dendiginde,denizimi satın almış oluyorlar,bırakalım bu zengin düşmanlıgını,kim alırsa alsın,o güzelim eser memleketime yapılacak,nedense millet olarak hep kendimizden düşük insanları severiz,kimse kendinden üstününe katlanamıyor,
    Cevapla
  • Murat Yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    sonradan görme. kendini fatih sultan mehmet sanıyor.
    Cevapla
  • geldeyazma 11 yıl önce Şikayet Et
    şımarıklık tam gaz. bu adamın tavırları "oğlum, vali olmuşsun ama adam olamamışsın ! " hikâyesine örnek, hatta ondan da ileri. çünkü vali, hiç olmazsa vali olmak için dirsek çürüterek o makama ulaşmış. bunun zengin iş adamı olmak için çaba sarfettiği de soru işaretidir.
    Cevapla
  • erkan aykac 11 yıl önce Şikayet Et
    dediydi dersiniz............. hatırlayanlar bilir bir kastelli vardı.bu adamda ona benziyor....eskileri karıştırın göreceksiniz.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle