Drogba'nın evine dudak uçuklatan kira!

Aslan'ın Fildişili yıldızı DROGBA, İstanbul Levent Sapphire'in 15. katındaki 3+1 daireye aylık 10 bin dolar kira ödeyecek. Evin mobilyaları İtalya'dan özel olarak getirilecek.

Drogba'nın evine dudak uçuklatan kira!
Drogba'nın evine dudak uçuklatan kira!
GİRİŞ 20.02.2013 08:55 GÜNCELLEME 20.02.2013 09:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

G.Saray'ın dünyaca ünlü yıldızı Drogba'nın İstanbul'daki adresi belli oldu. Rezidansları dolaşan Fildişili yıldız, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek binalarından olan Sapphire Levent'te karar kıldı.

Transferin ardından attığı her adım takip edilen mega star, şimdilik geçici bir süre için Balmumcu'daki Point Otel'de kalıyor. Menajeri ve yardımcılarıyla ev arayışı içerisinde bulunan futbolcu, güvenlik açısından rezidansta oturmaya karar verdi.

KUŞ BAKIŞI SEYREDECEK

Sapphire Levent'in 15'inci katındaki 3+1 daireyi beğenen yıldız futbolcu sözleşmeyi de imzaladı. Aylık bedeli 10 bin dolar olan dairesi için hiçbir lüksten kaçınmayan Drogba, taşınma işlemlerine de hız verdi.

Evin dekorasyonu için iki mimarla anlaşan süper starın, mobilyaları ise yurtdışından getirtilecek. İtalya'da özel olarak üretilen mobilyalarının rengi ise beyaz olacak. Evin tadilatı biter bitmez yeni yuvasına yerleşecek olan oyuncu, böylelikle İstanbul'u kuş bakışı seyredecek.

Drogba'nIn dairesi müthiş bir boğaz manzarasına da sahip.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • burakkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    YORUMCULAR KAVGA EDER BUNLAR PARA BASAR. BU BİR SOYGUN ŞEKLİDİR. çok büyük bir rant.yorumcular tv de kavga ediyor ve bence birbirlerine şöyle söylüyorlardır.taraftarın daha hırçın bir taraf olması için hadi bir birimize saldıralım,milyonlar bu boş işin peşinden sarhoş gibi koşuyor akılalmayacak bir iş.
    Cevapla
  • hamdi akın 11 yıl önce Şikayet Et
    burak şişman . son zamanlarda okuduğum en harika yorumdu tebrikler...
    Cevapla
  • Genç54 11 yıl önce Şikayet Et
    Haber yanlış. Bu kirayı Galatasaray Spor Kulubü ödeyecek? Ayrıca Ev ve ülksine gidiş dönüş uçak biletleri sizin anlayacağınız yabancılar buraya(Özellikle büyük takımlara) herşiy dahil sistemi ile imza atarlar? bu yetmezmiş gibi banka teminatını gördükten sonra sözleşmeyi imzalar?Adamlar haklı buraya para için geliyorlar parasını geciktirin hemen Uefadan ihtar çektirirler?Baroş-Querasma-lincon bunlar oynamadığı halde paraları hiç aksamadı?Cennet Türkiyeeeeeeeeeeeeee
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. ondan sonrada bizim milletimiz gidip maça kar çamur kepazelik içinde alkış tutup vay şöyle oldu vay böyle oldu diye bi hafta boşboş konuşup ondan sonrada aaa zam gelmiş ay bu niye bukadar pahalı vay başıma bu gelmiş deyip hayatı takmayan boş beleş bi nesile ışık tutan bu zihniyetten allah bizi korusun yazacak çok şey var ama neyse
    Cevapla