Yalıtımda ilk İKOS belgesi Kalekim'in oldu

Yapı kimyasalları markası Kalekim, yalıtım sektöründe Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Kalite Onay Sertifikası'nı (İKOS)alan ilk firma oldu.

Yalıtımda ilk İKOS belgesi Kalekim'in oldu
Yalıtımda ilk İKOS belgesi Kalekim'in oldu
GİRİŞ 01.03.2013 14:09 GÜNCELLEME 01.03.2013 14:09

Yapılan açıklamaya göre, Kalekim, İZODER tarafından haksız rekabeti önlemek, yalıtım sektörünün büyüme ve gelişmesinin sağlıklı ve sürdürülebilir koşullar içinde devamını sağlamak amacıyla başlatılan ''Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi'' kapsamında verilen İZODER İKOS'u alarak bir ilke imza attı.

İZODER tarafından yapılan kontrollerde, Kalekim'in Kale EPS markasıyla piyasaya sunduğu EPS ısı yalıtım malzemelerinin temel özelliklerine dair yapılan beyanların doğru, tutarlı ve güvenilir olduğu tespit edildi.

Kalekim, düzenli aralıklarla piyasadan habersiz olarak alınan numunelerin İZODER'in test laboratuvarı TEBAR'da test edilmesi ve kalite yönetim sisteminde yapılan kontroller neticesinde İKOS almaya hak kazanan ilk firma oldu.

İZODER Kalite Onay Sertifikası, İZODER 11. Olağan Genel Kurulu öncesinde düzenlenen törenle İZODER Başkanlar Kurulu Başkanı Sedat Arıman tarafından Kalekim Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş'a verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İZODER sanayici üyelerinin tamamının İKOS almalarını hedeflediklerini belirtti.

KAYNAK: AA