Lanetli ev! Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor!

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü Garipoğlu Ailesi'nin olay tarihinde oturduğu İstanbul Bahçeşehir'deki villanın sahibi Zeki Yangın, “Evim lanetli oldu. Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor. Ödenmeyen kira ve aidat borcuysa 200 bin TL” dedi

Lanetli ev! Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor!
Lanetli ev! Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor!
GİRİŞ 10.04.2013 07:11 GÜNCELLEME 10.04.2013 12:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009'da sevgilisi Münevver Karabulut'u kafasını keserek öldürdüğü cinayetle ilgili davada ‘canavarca hisle tasarlayarak öldürmek'ten 13 yıl 10 ay ceza aldı. Dava bitti. Ama bitmeyen bir dava daha var. O da cinayetin işlendiği ve olay tarihinde Garipoğlu Ailesi'nin oturduğu villanın sahibi Zeki Yangın'ın, Garipoğlu Ailesi'ne zararının karşılanmasına yönelik açtığı dava. Vahşi cinayetten sonra 600 bin dolar (1.1 milyon TL) değerindeki İstanbul Bahçeşehir Şelale Evleri'ndeki villa, kiracı ve alıcı bulamazken, 4 yıldır ödenmeyen kira ve aidat borcu 200 bin TL'yi buldu.

DAVA REDDEDİLDİ

Yangın, Garipoğlu Ailesi'ne zararın ödenmesi için dava açtı. Ama Küçükçekmece Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan dava, TMSF'nin muhatap olarak görülmesi nedeniyle reddedildi. Karara isyan eden ev sahibi Yangın, "Ben de Garipoğlu mağduruyum. Ev lanetli oldu. Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor. Nida Garipoğlu'na ‘Evi sen al' dedim, bana ‘Verecek tek kuruş param yok' cevabını verdi" diye konuştu.

Villanın sahibi Yangın, kiranın 3 bin TL olduğunu, TMSF Nida Garipoğlu'nun şirketine el koyduktan sonra hiç ödeme yapılmadığını söyledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    ağlama. sanki tek varlığın bu evdi.madem satılmıyor kiralanmıyor ver bir garibana bak nasıl lanet ortadan kalkıyor.ölen ölmüş kimin umrunda.mışıl mışıl uyurum inanınki o evde.ne işi var bir genç kızın genç bir erkekle nikahsız aynı evde.evlat acısı nedir anlayabilirim ama sokağa serbestçe gönderilen bir kızın başına her şey gelebilir bunu bütün anne babalar bilmeli.
    Cevapla