Ağaoğlu 200 milyon dolarlık evi kime sattı?

Ağaoğlu Grubu'nun Maslak 1453 Projesinden tek kalemde 200 milyon dolarlık satın alma gerçekleştiren gizemli yatırımcı belli oldu.

Ağaoğlu 200 milyon dolarlık evi kime sattı?
Ağaoğlu 200 milyon dolarlık evi kime sattı?
GİRİŞ 07.06.2013 06:17 GÜNCELLEME 07.06.2013 07:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dün İstanbul'a gelerek gayrimenkullerin tapularını devralan yatırımcının Suudi Arabistan'ın önde gelen kuruluşlarından Globe Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Ehsan Abdulcevad olduğu öğrenildi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Oğlu Maad Abdulcevad ile İstanbul'a gelen Ehsan Abdulcevad'ın 200 milyon dolarlık ödemeyi de Emlak Konut'a peşin olarak ödedi. Konuyla ilgili ulaştığımız Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlui Şeyh Abdulcevad'ın kimliğini saklamak konusunda bir çekincesi olmadığını belirterek, "Tapuları devralırken bana ‘Türkiye'nin büyümesine ve istikrarına çok güveniyoruz. Daha uzun yıllar burada olacağız. Adımı saklamama gerek yok. Türkiye'de farklı yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceğiz' diyerek ülkemize olan güvenini gösterdi. Bu satın almanın yeni satın almalara da örnek olacağını düşünüyorum" dedi.

OTEL YAPACAK

Maslak 1453'ten projesinden iki kule satın alan Şeyh Abdulcevad'ın kulelerden birini yatırım amaçlı olarak konut şeklinde kullanacağı kaydedildi. Abdulcevad'ın diğer kuleyi ise otel olarak işletmeyi planladığı, şimdilik konunun planlama aşamasında olduğu belirtildi.

DENİZCİLİK ALANINDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Suudi Arabistan merkezli Globe Holding ağırlıklı olarak denizcilik sektöründe faaliyet gösteriyor. Globe Marin markası altında kuruluşun, 3 büyük liman işletmesi bulunuyor. Kuruluş ayrıca gemi taşımacılığında faaliyet gösteriyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • Yusuf BULUT 10 yıl önce Şikayet Et
    otel sıkıntısı!. İstanbulda cidden otel sıkıntısı var. Akıllı bir yatırım. Para parayı çekiyor. Garibanlar çapulcular parklarda bahçelerde yatıyor...
    Cevapla
  • ozdegel 10 yıl önce Şikayet Et
    200 milyon tl. sebebi CHP dir
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun!. Satın yabancılara, satın topraklarımızı emlaklarımızı. Sanki siz onların ülkesine gitseniz size de kolayca toprak satacaklar. Tek taraflı bir görüş bu. Kendimizi kandırıyoruz. Taşınmazların yabancılara satışına hayır!
    Cevapla
  • COŞKUN ÇAKIR 10 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun size.... nyammar da,afrikada vesaire daha bir sürü dünya ülkelerinde bir sürü müslüman kardeşimiz zulümlerle açlıkla savaş vermekte bu "şeyh falan filan bin şudur budur el lüzumsuz"paraları nerelere harcamaktalar rabbim size verdikçe vermiş ama sizin yaptığınız şeylere bak ne diyelim Allah kimseye hak etmediğini nasip eylemesin....
    Cevapla