1.5 Milyon m2'lik Şehir Parkına Komşu

ŞEHİR PARKININ YANI BAŞINDA BAŞAKŞEHİR’İ, VADİŞEHİR’E DÖNÜŞTÜRECEK

1.5 Milyon m2'lik Şehir Parkına Komşu
1.5 Milyon m2'lik Şehir Parkına Komşu
GİRİŞ 26.11.2015 00:35 GÜNCELLEME 26.11.2015 01:09

İstanbul’un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir, yeni etaplarıyla bölgeye adını verecek. 1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanı başında konumlanan projenin basın toplantısında, Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül bölgedeki yeni yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi.

Vadişehir projesiyle bölgeye marka değeri kazandırdıklarını belirten Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül yapılacak yeni etaplarla birlikte projenin şehir parkının yanı başında, yeni bir şehir oluşturacağını belirtti.

Vadişehir projesinde altı aylık sürede yüzde 60 satış gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüksel Akgül; ‘‘Satışlar beklentilerimizin üstünde devam ediyor. Projenin şuan metrekaresi 3.800 - 4.800 TL bandında. Proje tamamlandığında metrekaresinin 8.000 TL olması öngörülüyor. Projede oluşturduğumuz mahalle konsepti büyük beğeni topladı. Dairelerimizin tamamını geniş ve ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlandı. Projedeki en küçük dairemizin büyüklüğü ise 126 metrekare" dedi.

VADİŞEHİR’E İSTANBUL’UN EN BÜYÜK ŞEHİR PARKI GELİYOR

Akgül; “Bir anlamda da Başakşehir’in vadisine Vadişehir markalı projeler inşa ederken, bu vadiye de Vadişehir adını veriyor olacağız. Geçtiğimiz günlerde TOKİ’nin açıkladığı 1.5 milyon metrekare büyüklüğündeki şehir parkının çevresinde geliştireceğimiz yatırımlarımızla birlikte bu bölge İstanbul’un yeni yaşam merkezi olacak. Projemizin hemen yanı başında yer alan vadide oluşturulacak şehri parkı 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir’in merkezinden Vadişehir’e uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler yer alacak. Projede amfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak.” şeklinde konuştu.

Başakşehir’in en büyük projelerinden Vadişehir’ de teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ