Youtube'un genç milyoneri malikane satın aldı

Youtube'da Minecraft parodileri sayesinde milyoner olan Jordan Maron, Los Angeles'tan 4,5 milyon dolara malikane satın aldı.

Youtube'un genç milyoneri malikane satın aldı
Youtube'un genç milyoneri malikane satın aldı
GİRİŞ 24.01.2016 15:46 GÜNCELLEME 24.01.2016 15:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Henüz 18 yaşındayken büyük bir servete sahip olan Jordan Maron ya da YouTube adıyla CaptainSparklez, bu işe başladığında yüklü bir servet kazanacağını bilmiyordu.

MİNECRAFT SAYESİNDE MİLYONER OLDU

Kısa zamanda milyonlar tarafından izlenen Maron, Minecraft parodileri sayesinde genç bir milyoner olmayı başardı.

PARASINI EVE YATIRDI

23 yaşında olan Jordan Maron, parasını iyi bir şey için yatırmaya karar verdi ve Hollywood’un en popüler mekanları arasında gösterilen bir yerden mükemmel bir malikane satın aldı.

MALİKANE 4,5 MİLYON DOLAR

Los Angeles’in Sunset Strip isimli bölümüne bakan bir tepede yer alan malikanenin fiyatı 4.5 milyon dolar. Yaklaşık 400 metrekare büyüklüğünde olan evin, Minecraft’ın yaratıcısı Markus Persson’un evinin çok yakınında bulunuyor.

3 KATLI EV

Önden bakıldığında tek katlı bir yapı olarak görünen malikanenin, arka cephesine baktığımızda ise karşımıza 3 katlı bir ev çıkıyor.

YORUMLAR 7
  • Türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Youtube zaten tüm gelirini kullanıcılarına boşlu.. Ama bu gelirden pay elde etmek istemek mantıklı.. Türkiyede maalesef böcek yiyen kanallardan kız nasıl avlanır saçmalıklarına doğru kanallar meylettiği için bizimkiler beceremiyor. Biraz etki alanımızı genişletmemiz gerekiyor :)
    Cevapla
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    milletin parasini toplayim bir kisiye peskes cekip reklam yspiyolar
    Cevapla
  • oyle degil 8 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede de baya olustu o tarz kanallar son zamanlarda
    Cevapla
  • türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam sanki çok faydalı videolar çekerek zengin ol muş "minecraft"
    Cevapla
  • Tuna Boylu 8 yıl önce Şikayet Et
    YARATMAK "TEKVÎN" ALLAH'a (CELLE CELALÜHÛ) Aittir, Gökleri ve yeri bedî olarak (örneksiz) yaratandır. Bir işi kadâ ettiği (olmasını istediği) zaman, o şeye sadece “Ol!” der. O, hemen olur. BAKARA SURESİ 117. AYETİ KERİME MEALİ İnsanlar ise ALLAH'ın (C.C) verdiği imkanlar ile (zeka -materyal -ihtiyaç duyma -düşünme -hayal etme -maddeleri cisme çevirme ) birşeyleri icat ederler . minecraft denen şey her neyse onu üreten kişi de bunu ALLAH'ın verdiği ilim zeka imkan vb. imkanları kullanarak yapmıştır
    Cevapla
  • yabancı 8 yıl önce Şikayet Et
    minecraft sadece bir bilgisayar oyunu. ve bu adam oynarken çektiği videoları youtube a yüklüyor. zekasını kulkanmış o doğru. boş boş bunun için ömrünü harcayıp seyreden, yani o adama o parayı kazandıran akılsızlara ne demeli ☺
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    gerçek mi ya bu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle